Mata visszavágna a Leicesternek

Juan Mata minden héten ír blogjában, ez most sem volt másként, és nagyon várja, hogy a Cambridge elleni túra alatti pihenése után ismét pályára léphessen...


Üdv mindenkinek! Repül az idõ. Olyan, mintha csak tegnap lett volna, hogy elõször léptem Carrington földjére, találkoztam a csapattársaimmal és elõször edzettem velük. Tizenkét hónap telt el azóta és az igazság az, úgy érzem, nagyon gyorsan eltelt ez az idõ.

 

Ebben a 365 napban számos, nagyon különleges pillanatot megéltem, sok jóval és néhány csalódással, de mindig kiváltságosnak éreztem magam, hogy ott lehetek, ahol. A United stábja, a szurkolók és a csapattársaim a legelsõ pillanattól kezdve fantasztikusan viselkedtek velem, mindez azért is van, mert a Manchester United ilyen nagyszerû és fontos klub világszerte. Mindezen és más egyéb okok miatt mindannyiótoknak szeretnék köszönetet mondani, megtartani azt a mentalitást, ami akkor is jellemzett, mikor megérkeztem ide: versenyezni, jobbá válni, hozzáadni a csapat és a klub sikerességéhez.

 

A legjobb jutalom számodra a jó eredmények sora, ezt tudom, ezért is koncentrálunk már a Leicester City elleni bajnokira, ami a hétvégén lesz az Old Traffordon. Igen rossz szájízzel zártuk az elõzõ meccsünket velük, ezen változtatni akarunk és egy jó meccset akarunk adni a drukkereinknek.

 

 

Mint tudod, legutóbbi pénteken döntetlent játszottunk az FA-kupában a Cambridge ellen. Nagyon fizikális találkozó volt, a körülmények is igen kényesek voltak, ami után most hazai pályán lesz egy újrajátszás, amin megpróbálhatunk a következõ körbe jutni. Papíron könnyûnek tûnhet legyõzni egy alacsonyabb osztályú gárdát. Nem az. Csak vegyük például a szombatot, két nagy klub is kiesett hazai környezetben. Mindez arra emlékeztet minket, hogy az FA-kupa nagyon sok meglepetést tartogat. És ez egy figyelmeztetõ jel is számunkra az újrajátszás elõtt.

 

Ismét köszönöm, hogy itt vagy napról-napra, hétrõl-hétre, évrõl-évre. Rengeteg dolgot megéltem az elsõ manchesteri évemben, nagyon boldog vagyok és remélem, hogy ti is és én is nagyszerû pillanatokat élünk majd meg a jövõben. Teljes szívembõl köszönöm! Legyen szép heted!

Ölel: Juan


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!