Mata: A United a BL-ben akar játszani

Juan Mata kitart amellett, hogy a Manchester United mindent elkövet annak érdekében, hogy a jövõ szezonban ott legyen a Bajnokok Ligájában.


A spanyol játékos elismerte, nagyon nehéz azt látni, hogy a legrangosabb európai kupasorozatban nincs ott a csapat, ám elmondta, mindenki eltökélt, hogy jövõre ismét tagjai legyenek a BL-nek. Mata szerint akár öt csapat is versenyben lehet a szezon végére a BL-t érõ helyekért és úgy véli, a Vörös Ördögöknek mindenképp jó sorozatot kell produkálniuk ismét annak érdekében, hogy kijussanak Európába.

 

Jelenleg nagyon szoros a Premier League tabellája, az Arsenal csak egy pontra van a negyedik helyen tanyázó manchesteriek mögött.

 

"Nehéz a tévében nézni a meccseket keddenként és szerdánként, mindannyiunk fejében ott van ez a gondolat, vissza kell jutnunk a Bajnokok Ligájába" - mesélte Mata.

 

 

"Ez a világ legvonzóbb sorozata. Újra ott kell lennünk. Ez a fõ célunk ebben a szezonban. Ennek a klubnak mindig a Bajnokok Ligájában kell játszania."

 

"A végéig harc lesz - nem csak két klub között - akár öt csapat is ott lehet a végjátékban, akik most nagyon közel vannak egymáshoz. Ezért nagyon fontos, hogy ismét jó sorozatot fussunk, ahogyan tettük novemberben és decemberben."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!