Ki a ManUtdFanatics.hu Fergusonja?

Szereted a labdarúgást? Szeretsz játszani? Akkor ne habozz és jelentkezz a Foosio.com és a ManUtdFanatics.hu közös versenyére!


Talán sokaknak már nem kell bemutatni, mi is az a Foosio.com. De ha esetleg még valaki nem hallott róla, néhány szóban bemutatjuk ezt a viszonylag fiatal játékot.


A Foosio lehetõséget kínál számodra, hogy minden meccsnapon összeállíts egy általad kigondolt álomcsapatot, amivel más felhasználók, barátaid ellen mérkõzhetsz meg. Ráadásul most továbbfejlesztették és egyre több díjért szállhatsz harcba (akár egy xbox is a tiéd lehet)!


Az egyre több játékost kiszolgáló Foosio.com és a ManUtdFanatics.hu egy közös versenyre invitál minden Fanatikust, ráadásul a szerkesztõség tagjaival is összecsaphatsz 1-1 meccsnap során.

 

A játékban való részvétel teljesen INGYENES!

 

Részvételi feltételek:


A játékban csak azok a ManUtdFanatics.hu olvasók vehetnek részt, akik regisztrált tagjai a Foosio.com-nak. Abban az esetben, ha még nem regisztráltál, akkor itt megteheted. A versenybe az utolsó napig (március 1. 12:00-ig) lehet regisztrálni, ingyenesen.


Jelentkezz be a Foosio-ba és a „Profilom” menüpontban a „Contest” fülön válaszd ki a „Manutdfanatics.hu” versenyt és kattints a „Join contest” gombra. 

 


Készíts legalább egy fantasy csapatot (több készítése esetén növeled az esélyeid) és a játék idõtartama alatt a legjobb eredményedet (legtöbb AP-t elérõ csapatod) vesszük figyelembe, így alakul ki a végleges rangsor. (Foosio játékszabályok, pontrendszer részletesen: ITT!)   


Az aktuális helyezésed megtekintheted a fõoldalon, a „World Ranking” menüpontban!


Gyõztesek és díjazás:


A nyertesek azok a United szurkolók és ManUtdFanatics.hu olvasók lesznek, akik a verseny idõtartama alatt a legtöbb pontot (AP-t) érik el a csapataikkal. Tehát akár még úgy is nyerhetsz, ha az utolsó napon regisztrálsz és készíted el csapatod, mert a legjobb eredmény számít. De ha nagyobb esélyt szeretnél magadnak, akkor érdemes minél több csapatot összeállítanod, mert így jóval nagyobb esélyed van arra, hogy igazán jó eredményt érj el! 

 

A játék január 29-tõl március 1-ig tart.

 

A három legmagasabb AP-val rendelkezõ csapat tulajdonosait díjazzuk:

 

1. hely: egyszemélyes ágynemûgarnitúra


2. hely: felfújható fotel


3. hely: utazó bögre

 

Minden Fanatikusnak kellemes játékos és sok sikert kíván a Foosio.com és a ManUtdFanatics.hu! 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!