Van Gaal: De Gea kulcsfontosságú számunkra

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal ismét felfedte, mennyire is fontos a klub számára, hogy David de Gea az Old Traffordon maradjon.


Van Gaal kénytelen lesz elengedni a 24 éves kapust, ha az elcsábul és vissza szeretne térni Spanyolországba, Iker Casillas helyére, aki utolsó évében jár szerzõdése szempontjából a Real Mardridnál, de a holland szakember reméli, maradásra tudja késztetni a fiatal tehetséget.

 

De Gea, aki megnyerte az év United játékosa díjat tavaly, idén is kimagaslóan teljesít, sok kényelmetlen szituációtól mentette meg eddig a Vörös Ördögöket.

 

 

Az egykor Atletico Madridnál szolgáló kapusnak még 18 hónapja van hátra jelenlegi szerzõdésébõl, de Van Gaal nem fedte fel nyilatkozatában, beszélt-e egyáltalán a spanyol hálóõrrel jövõjérõl.

 

"Úgy gondolom ezt a kérdést a játékosnak és a Manchester United vezetõségének kellene feltenni" - mondta Van Gaal.

 

"Bármi megtörténhet a labdarúgás világában. Meg akarjuk tartani õt."

 

Van Gaal a klubhoz hozta Victor Valdes-t, aki tudná pótolni De Geát, hogyha õ mégis a távozás mellett döntene, de a holland szakember nem árul el semmit, míg a téli átigazolási idõszak véget nem ér hétfõn.

 

 

A United leigazolta Libyan El Fitouri-t a Salford City-tõl pénteken, de õ volt az utolsó érkezõ igazolás a januári idõszakban.

 

Anderson, Wilfried Zaha, a harmadik számú kapus, Anders Lindegaard és Darren Fletcher viszont mindannyian távozhatnak hétfõig, a téli átigazolási végéig.

 

Van Gaal hozzátette: "Nem. Minden nap olvasok olyan cikkeket, hogy engem mely játékosok érdekelnek. Egy játékos sem érdekel. Már többször mondtam, mi vagy eladunk, vagy kölcsön adunk játékost...de sosem hisztek nekem." 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!