Van Gaalt bosszantják a Herrera-kérdések

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal dühösen reagált a középpályás, Ander Herrera jövõjét firtató kérdésekre.


A United 29 millió font ellenében szerzõdtette nyáron Herrerát az Athletic Bilbaótól az Old Traffordra, ahol 14 mérkõzésen 3 gólt szerzett a csapat színeiben.

 

Azonban a 25 éves játékos december 2-a óta nem lépett kezdõként a pályára, melynek következtében rögtön találgatások indultak a klubnál maradásáról.

 

Van Gaal nem igazán volt elragadtatva a kérdések hadától, melyben a média kritizálta, ahogy foglalkozik a pályára nem lépõ játékosaival.

 

 

"Mindig arról a játékosról kérdezgetnek, aki épp nem játszik" – mondta a menedzser.  "Három héttel ezelõtt Falcao volt a téma. Jövõ héten megint egy másik játékos lesz soron, aki nem fog a keretbe kerülni. Ez hihetetlen. Egyszerre csak 11 focistát küldhetek a pályára."

 

Amikor Herrera átigazolási összegét említették, Van Gaal határozottan kijelentette, az ne legyen probléma, hogy a spanyol játszik, vagy sem.

 

"Az nem olyan érdekes, amikor font milliókról beszélnek" – tette hozzá a holland szakember. "Vegyük például Paddy McNairt. Õ is nagyon fontos játékos, pedig semmibe se került a csapatnak, így nem értek egyet a kritikáikkal. Így nem fogom önökkel megvitatni Herrera mellõzését sem."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!