Zaha végleg a Crystal Palace-é?

A Goal.com információi szerint Louis van Gaal rábólintott, hogy Wilfried Zaha végleg visszatérjen a Crystal Palacehoz, miután csak két mérkõzésen léphetett pályára a csapatban, és létszámfelettivé vált.


Zaha augusztusban került kölcsönbe a Palacehoz, ahol azóta 16 mérkõzésen léphetett pályára, most pedig úgy tûnik, hogy a személyi feltételekben való megegyezést követõen hétfõn már hivatalosan is bejelenthetik végleges visszatérését a Selhurst Parkba.

 

A Goal.com hírforrásai szerint a Manchester Unitednél azért döntöttek a 22 éves játékos elengedése mellett, akinek a leigazolására egyébként még Sir Alex Ferguson bólintott rá visszavonulásának évében, mert Louis van Gaal nem volt róla meggyõzõdve, hogy hosszútávú jövõje lehet az Old Traffordon.

 

 

Azóta, hogy 2013. januárjában hivatalossá vált Manchesterbe igazolása, Zaha gyakorlatilag láthatatlan volt, amikor a kezdõcsapatot állították össze a klub menedzserei, emiatt elõbb a tavalyi szezont a Cardiff Citynél töltötte kölcsönben David Moyeszal való összekülönbözését követõen, majd idén nyáron újra csatlakozott korábbi klubjához Londonban.

 

Mindössze két felnõtt csapatban való pályára lépését még 2013-ból regisztrálhattuk, elõbb a Community Shield-döntõjében, majd egy Ligakupa-mérkõzésen, ugyanis posztján olyanok élveztek támogatást, mint Adnan Januzaj, Antonio Valencia és Ashley Young.

 

Emellett Juan Mata és Angel Di Maria leigazolása, James Wilson és Andreas Pereira 2014-es feltûnésével együtt még kevesebb lehetõséggel kecsegtetett Zaha számára, így nem lepõdhetünk meg, hogy visszatér karriere elsõ állomására.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!