Hivatalos: Zaha ismét a Crystal Palace játékosa

A Crystal Palace visszavásárolta Wilfried Zahát a Manchester United-tõl, a fiatal szélsõ öt és fél éves szerzõdést írt alá a Sasokkal.


A szélsõ a szezont kölcsönben a Crystal Palace csapatánál töltötte, miután a Sasok 2013-ban eladták õt a United-nek januárban 15 millió font ellenében, az újonnan kinevezett menedzsert, Alan Pardew-t teljesen lenyûgözte a játékos teljesítménye.

 

Zaha 2010-ben debütált a Palace felnõtt csapatában, miután 12 éves kora óta a klub akadémiáján pallérozta tudását.

 

2013 januárjában igazolta le õt a Manchester United öt és fél évre, azonban a 2012/13-as szezont a Crystal Palace csapatánál fejezte be kölcsönszerzõdés keretein belül.

 

A 2013/14-es szezon elején Zaha és David Moyes viszonya megromlott, a fiatal szélsõ ezért kölcsönbe került a Cardiff City-hez 2014 januárjában, s még ezen év augusztusában a Selhurst Park-ba tette át székhelyét, ekkor még ugyancsak egy szezon erejéig.

 

 

Miután létrejött az üzlet a Crystal Palace-val, a 22 éves játékos nyilatkozott, amit a klub közzé is tett hivatalos weboldalán: "Nem kaptam sok játéklehetõséget a Manchester United-nél, ezért visszatértem ide, hogy a szezon végéig segíthessem a klubbot."

 

"Több játéklehetõségre van szükségem, ezért éltem az alkalommal és hazatértem a Selhurst Park-ba, oda, ahol boldog lehetek."

 

"Többet kell játszanom ahhoz, hogy jobb legyek, tudom, hogy ehhez sokat kell tennem, adjatok lehetõséget, hogy bizonyíthassak, segítsetek nekem abban, hogy fejlõdhessek."

 

 

"Itt kezdtem el játszani, mikor még nyolc éves voltam és a családom is itt él. Minden esélyünk megvan arra, hogy visszakerüljünk a Premier League-be és megvalósítsuk a klub álmait."


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!