Balague: De Gea távozhat

Guillem Balague, a spanyol foci szakértõje szerint David de Gea meghosszabbítja szerzõdését Manchesterben, ám ez nem garancia arra, hogy hosszú távon az Old Traffordon marad.


A 24 éves kapust az utóbbi hetekben igen sûrûn szóba hozták a Bajnokok Ligáját nyerõ Real Madriddal, a találgatásokat pedig csak fokozta, hogy a Vörös Ördögök leigazolták a Barcelona korábbi hálóõrét, Victor Valdest.

 

Ám Balague úgy véli, de Gea hosszabbítani fog, de végül mégis a Santiago Bernabeuban köt majd ki. "Új szerzõdésrõl tárgyal a Manchesterrel és úgy tûnik, ez a legfontosabb most" - mondta a szakértõ. "Szóval úgy gondolom, aláírja majd új kontraktusát és a világ legjobban fizetett kapusává válik majd, megelõzve Casillas-t is."

 

 

"De ez nem jelenti azt, hogy mégis a Manchester Unitednél marad, mivel az is tény, mostani szerzõdése ugyanakkor jár le, mint Valdesé, másfél év múlva. Nagyon egyértelmû, hogy a Real Madrid nagyon szeretné de Geát.Most a Realnak meg kell gyõznie a Unitedet, hogy adja el a kapust. Ez pedig a történet második felvonása lesz."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!