Van Gaal örül a pontrúgásokból szerzett góloknak

Louis van Gaal bevallotta, örül annak, hogy a Manchester United pontrúgásokból is eredményes és boldogan látta, hogy végre elsõ büntetõjüket is meglõhették a szezonban.


A Vörös Ördögök 11 alkalommal voltak eredményesek eddig ebben a szezonban pontrúgások után, legutóbb épp a Burnley ellen, mikor Chris Smalling elsõ gólja egy szöglet után esett, második találata Wayne Rooney és Angel Di Maria okos kisszöglete után született, majd Robin van Persie tizenegyesbõl volt eredményes.

 

Van Gaal dicsérte játékosait, akik remekül kivitelezték az edzéseken órákat gyakorolt rögzített helyzeteket. Érdekes módon õ az, aki eldönti, ki értékesítse a büntetõket.

 

 

"Igen, én döntök. Vannak titkaim és olyan kötött helyzetek, amiket minden héten gyakorlunk. Minden tizenegyest lövõ játékosnak lõnie kell egyet" - magyarázta a menedzser az MUTV-nek. "Jó, hogy dolgozunk a játék ezen elemén, mert a pontrúgások nagyon fontosak a labdarúgásban. Nagyon örülünk, hogy elõször kaptunk büntetõt a szezon során."

 

"Minden meccsünk elõtti napon gyakoroljuk a pontrúgásokat. 11 gólt szereztünk ilyen szituációkból, ami magas szám. Minden edzésen dolgozunk ezen."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!