Pereira a Juventus ajánlatát fontolgatja

A tinédzsernek nyáron fog lejárni a szerzõdése és egyelõre csak egyszer lépett pályára mióta Louis van Gaal a menedzser.


Andreas Pereira arra utalt, hogy Paul Pogba nyomdokaiba léphet és a Juventusba igazolhat a Manchester Unitedtõl.

 

A 19 éves Andreas Pereirának nyáron fog lejárni az igazolása az Old Traffordon és az egész szezonban eddig csak egyszer lépett pályára az elsõ csapatban - a Ligakupában, az MK Dons elleni fiaskó alkalmával, még tavaly augusztusban.

 

A Belgiumban született, brazil játékos iránt állítólag egykori klubja, a PSV Eindhoven és a Feyenoord is érdeklõdik és elárulta, hogy a Juventustól is kapott már ajánlatot.

 

"Mindenki tudja, hogy a Juve egy nagy klub" - mondta Pereira a Tuttosportnak.

 

"Sokszor beszéltem Pogbával, jó barátok vagyunk és azt mondta, hogy személyesen és szakmailag is a javamra válna ha Torinóba költöznék, ez a két dolog pedig fontos a számomra."

 

"Jelenleg a Unitedhez tartozom. Az ügynököm mérlegeli az értem érkezett ajánlatokat, ebbe a Juventus ajánlata is beletartozik, de ez nem titok. Az sem titok, hogy elutasítottam a jelenlegi klubom legutóbbi ajánlatát."

 

 

"Ismerem az olasz bajnokságot és biztos, hogy nem lennék csalódott ha ott kellene játszanom, ugyanis az az egyik legjobb bajnokság, de még nem döntöttem."

 

"Az ügynökömön kívül én is mérlegelni fogom az ajánlatokat és sok mindent meg kell fontolnom, mielõtt meghozom a végleges döntést. Az anyagi szempontok fontosak, de elsõsorban nem ez fogja befolyásolni, hogy melyik csapat mellett teszem le a voksom."

 

Ander Herrera, a United középpályása éppen most hétfõn mondta azt, hogy Pereira 'fontos játékos lehetne' a Vörös Ördögök csapatában.

 

"Fogalmam sem volt, hogy milyen jó itt az akadémia" - mondta a spanyol játékos.

 

"Adnan Januzaj és Andreas Pereira olyan fiatal játékosok, akik hosszú-hosszú évekig fontos játékosai lesznek a Manchester Unitednek."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!