Mata blogja: Nehéz március jön

Juan Mata blogja minden héten betekintést enged abba, milyen egy Manchester Unitednél játszó játékos élete. Ebben a bejegyzésben a spanyol klasszis a szezon egy fontos szakaszáról tett említést...


Üdv mindenkinek! Itt, Manchesterben még mindig nem mondható, hogy jön a tavasz, pedig már márciusban vagyunk és tudjuk, hogy egyre közelebb vagyunk a szezon döntõ heteihez.

 

Mindent bele kell adnunk a következõ mérkõzéseinken, hogy elérjük céljainkat; kezdetnek szerdán a Newcastle otthonában, majd hétfõn az Arsenal ellen az FA-kupában. Márciusban még a Tottenhammel és a Liverpoollal is játszunk, így nem túlzás leírni, hogy ez a hónap a szezon egyik legmegerõltetõbb hónapja lesz.

 

 

Miután kikaptunk a Swansea-tól, igen fontos volt, hogy nyerjünk a Sunderland ellen. Továbbra is BL-t érõ helyen állunk, de csak rá kell nézz a tabellára, hogy lásd, milyen komoly harc lesz azért a szezon végéig. Készen állunk erre, mindig arra gondolunk, hogy megpróbáljuk megnyerni az összes hátralévõ meccsünket. Kezdve szerdán a St. James' Parkban, ahova sok szép emlék köt, mert többször is betaláltam már.

 

Köszönetet mondanék az élményért, amit elõzõ hétfõn éltem át, amikor a Manchester United alapítványa révén egy iskolába látogattunk el. Nagy öröm volt ott lenni és látni az összes ottani dolgozót, miként foglalkoznak a gyerekekkel. Õszintén szólva jó móka volt együtt lenni ezekkel a srácokkal és meg kell dicsérni azokat, akik önzetlenül idõt szánnak arra, hogy egy sokkal igazságosabb társadalmat építsenek.

 

Ölelek mindenkit, kellemes hetet!
Juan


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!