Carver meglepné a Vörös Ördögöket

A Newcastle menedzsere, John Carver kijelentette, csapata képes lehet legyõzni a Manchester Unitedet ma este, annak ellenére, hogy a Szarkák nem brillíroznak, mióta átvette a csapat irányítását.


"Megnéztük az idegenbeli mérlegüket, és nem túl rózsás" - kezdte Carver a manchesteriekre utalva.

 

"Van néhány fantasztikus képességû támadójátékosuk, de bizonyos területeken sebezhetõek, és remélhetõleg ezt mi ki is tudjuk aknázni. Meg kell találnunk a módját, hogy meglepjük õket."

 

Carver szerint a Vörös Ördögök változó játékostílusa néhány szurkolót zavarhat - ám hozzátette azt is, hogy ezáltal nehezebben legyõzhetõkké is váltak.

 

 

"A Manchester United szurkolók azt láthatták, hogy volt egy szórakoztatóan játszó csapatuk, és ez azóta kissé megváltozott az új menedzser, Louis van Gaal érkezésével, aki más stílust kezdett meghonosítani. Megtudom érteni, hogy a szurkolók miért elégedetlenek ezzel egy kicsit" - tette hozzá.

 

"Az alapok ugyanazok maradtak - labdatartás, szélekre kijátszani a labdát és onnan bejátszani a tizenhatosra. Türelmesen építkeznek, rengeteg labdajáratással, de ez az a rendszer, ami elõfordulhat, hogy nem válik be. Éppen ezért teljesen más módját kell megtalálnunk annak, hogy miként fogjuk meg õket, de ezen már dolgozunk. Tisztában vagyunk vele, miként lehetséges ez."

 

Carver számításait azonban keresztülhúzhatja a Szarkákat sújtó sérüléshullám.

 

"Álmatlan éjszakáim vannak. Rengeteg játékosomra nem számíthatok sérülés miatt. Pedig a csapat majdnem összeszedte magát. Van négy térdsérüléssel bajlódó játékosunk, ami elég szokatlan, és van egy tüdõproblémásunk is. Ez olyan dolog, amivel nem tudunk mit kezdeni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!