Gibson a csapatszellemet dicséri

Darron Gibson elmondta, hogy a Manchester Unitednél olyan erõs a csapategység, hogy egyetlen játékos sem kockáztatná meg ennek felbomlását azzal, hogy nyilvánosságra hozzák saját belsõ frusztrációikat.


Ezzel szemben a helyi rivális Manchester City csapata bár hatalmas elõrelépést tett idén annak érdekében, hogy bajnokok lehessenek, Roberto Mancini alakulatán nem segítenek a játékosoktól rendszeresen kiszivárgó negatív kritikák és elégedetlenkedések.


Legutóbb Micah Richards nyilatkozta azt, hogy új csapat után nézne ha kikerülne a City kezdõjébõl, de Emmanuel Adebayor sem habozott hasonlóképp nyilatkozni.
 

A United középpályása, Gibson szintén hasonló frusztrációkat él meg, hiszen a Liverpool elleni FA Kupa mérkõzést is csak a padról nézhette végig, de az ír válogatott tagja úgy véli, Sir Alex Ferguson rotációs politikája szükségszerû egy olyan klub számára, amely trófeákat akar nyerni és nincs helye a csapatban az egyéni érdekeknek.

 


 

„Nagyon jó a hangulat a csapatban, mindenki összetart, senki nem akarja megtörni ezt” – mondta Gibson
 

„Ez egy nagyszerû klub egy nagyszerû menedzserrel, aki tudja, mit csinál, és tudja, hogyan kell a játékosok jó hangulatát fenntartani. Jelenleg nagyon jó közösség vagyunk, remélem ez sokáig így is fog maradni.”
 

A szezon elsõ felében sérülések hátráltatták Darron Gibsont, de az ünnepi idõszak alatt nagyon elfoglalt lett, ugyanis a United mind a 4 mérkõzésén szerepet kapott.
 

A 23 éves játékos elmondta, mindig bátorítóan hat rá, amikor érzi Ferguson mester bizalmát, aki olyan fontos mérkõzéseken is pályára küldte már, mint a tavalyi, Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntõ.
 

„Sir Alex Ferguson valószínûleg minden idõk legnagyobb edzõje, szóval hatalmas önbizalmat ad, amikor elbeszélget veled és elmondja, hogy képes vagy megnyerni a találkozót.”
 

„Nagyon éreztem a bizalmát a Bayern München ellen, azonban tudom, hogy fiatal játékosként még várnom kell az esélyemre, de amikor elérkezik, akkor meg kell ragadnom.”
 

„Van egy kis plusz nyomás rajtam, mert mindig szeretném bizonyítani, hogy én is vagyok olyan jó, mint a többiek, akik minden héten játszanak. Ebben a szezonban szerencsém volt, hogy amikorra felépültem volt hely a csapatban és bekerülhettem.”
 

„Akkor megragadtam az esélyemet, és az óta is játszottam néhány meccset.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!