Sky Sports: A Real bejelentkezik Davidért

Jamie Carragher és Neil McCann, a Sky Sports két szakértõje arra számít, hogy a Real Madrid megpróbálja leigazolni a nyáron David de Geát.


A Manchester United kapusa kiváló formában véd a szezonban, Louis van Gaal menedzser hihetetlennek titulálta játékosa teljesítményét, ám a spanyol portásnak csupán 18 hónapig szól élõ szerzõdése.

 

A tegnapi napon ismét kritikák érték Iker Casillas-t, a Real Madrid hálóõrét, aki négy gólt is bekapott a Schalke elleni Bl-meccsen és Carragher úgy érzi, a királyi gárda megpróbálja visszacsábítani a Vörös Ördögök kapusát Spanyolországba.

 

Carragher ezt írta Twitteren: "A Madridnak új kapusra van szüksége. De Gea trófeákat akar nyerni. Ez nyilvánvaló!"

 

Azzal, hogy a United hétfõ este kikapott az FA-kupa negyeddöntõjében, szinte biztossá vált, hogy ebben a szezonban is trófea nélkül marad a klub. McCann úgy számol, hogy a 24 éves kapus átigazolására esély adódik a nyáron.

 

"Úgy gondolom, ez megtörténik" - mondta McCann a Sky Sports News HQ-nak. "Szerintem de Gea el szeretne menni a Realhoz. Nem hiszem, hogy elégedett azzal, ami most a Manchester Unitednél történik."

 

 

"Casillas egy top kapus. Nagyon magas szinten teljesített és mindent megnyert, amit a labdarúgásban meg lehet. De olyan hibákat követ el mostanában, amiket top kapus nem vét. Olyan védéseket, amiket általában kitolt szélre, ezzel nem adva esélyt a csatároknak, most olyan helyre üti, ahol az ellenfél támadója lecsaphat rá és gólt szerezhet."

 

"Úgy tûnhet, hogy ez csak önbizalomhiány, minden sportolónak kell a bizalom, de nem csak errõl van szó. A védelem kapja a gólokat és a középpálya sem tûmik olyannak, mint amely egységet alkotna a hátsó négessel."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!