Smalling célja a dobogó második foka

Chris Smalling kijelentette, a Manchester Unitedet képesnek érzi arra, hogy megelõzve a városi rivális Manchester City-t, odaérjenek a Premier League második helyére.


A Vörös Ördögök könnyed, 3-0-s gyõzelmet arattak vasárnap hazai pályán a Tottenham Hotspur ellen, amellyel két pontra csökkentették hátrányukat a Manchester Cityhez képest, akik még szombaton vereséget szenvedtek a Burnley ellen. Louis van Gaal emellett tartotta egy pontos lemaradását a harmadik Arsenallal szemben is, akikkel majd a szezon utolsó elõtti fordulójában mérkõznek meg.

 

A manchesteriek védõje, Chris Smalling pedig meg van róla gyõzõdve, hogy az ezüstérem megszerzése reális cél lehet csapatuk számára.

 

"Igen, azt hiszem képesek lehetünk rá, különösen a City szombati eredményét követõen" - mondta az angol bekk.

 

"Mindenki nagyon közel van egymáshoz."

 

"Szerintem nagyon nyílt a harc a második helyért, és mi nekünk ez a cél lebeg a szemünk elõtt, különösen akkor, amikor az elõttünk álló hetekben ellenünk játszó csapatok ellen készülünk majd."

 

"Újra a Bajnokok Ligájában akarunk futballozni. Ez kötelességünk. A negyedik hely megszerzése a minimum, de ha azt vesszük, hogy a második hely is realisztikus közelségben van, és képesek leszünk ugyanolyan teljesítménnyel elõrukkolni, mint a hétvégén, akkor nem látom, miért ne érhetnénk oda."

 

 

Vasárnap ehhez nem kisebb ellenfelen, mint a Liverpoolon kellene idegenben átverekednie magát a Manchester Unitednek, ráadásul idegenben, majd következik az Aston Villa, a City és a Chelsea, de Smalling izgatottan várja már az elõttük álló mérkõzéseket a tõlük karnyújtásnyira lévõ csapatok, és a javuló Villa ellen.

 

"Ezek hatpontos mérkõzések" - tette hozzá.

 

"Egy gyõzelemmel nagy elõnybe hozhatjuk magunkat, emellett pedig az ellenfeleinket is visszavethetjük."

 

"A vasárnapi gyõzelem az elsõ lépés volt. Tökéletes idõzítés volt az, hogy ilyen teljesítményt nyújtottunk, különösen az elõttünk álló sorsolás tekintetében."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!