A United is versenybe száll a Szentek fiataljáért

A Southampton tehetségéért a Liverpool és a Manchester United is verseng.


A SkySports.com értesülései szerint a Manchester United az elkövetkezendõ 48 órában ajánlatot készül tenni a Southampton hatalmas tehetségéért, Alex Oxlade-Chamberlainért.

A portsmouthi születésû 17 éves középpályást az ország legnagyobb tehetségének kiáltották ki, miután 14 alkalommal szerepelt a League One-ban és lenyûgözte a szakembereket.

Oxlade-Chamberlain nyitotta meg a gólgyártást tegnap este az Oldham elleni 6-0 alkalmával, mely találkozón végig remekül játszott, a lelátón pedig Sir Alex Ferguson, valamint a Liverpool futball stratégiájának igazgatója, Damien Comolli is figyelte a fiatal tehetséget.

 

 



Fergusonról azt hitték a Boundary Parkban, hogy az Oldhamnek kölcsönadott kapusát, Ben Amost jött megtekinteni, de egyes információk szerint két legyet üthetett egy csapásra, mivel a fiatal középpályást is szemügyre vehette.

A két Premier League óriáson kívül más top csapatok is érdeklõdnek a játékos iránt, akinek az ára körülbelül 10 millió fontra tehetõ.

A Liverpoolnál az új Theo Walcottot látják Oxlade-Chamberlainben, aki remek segítõje lehetne Fernando Torresnek és kiválóan beillene a jövõ építésbe, amit elkezdtek azzal, hogy tavaly sikerült megszerezniük a QPR-tõl a fiatal Raheem Sterlinget.

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!