Öten az angol keretben

Roy Hodgson kijelölte keretét, melybe Michael Carrick, Phil Jones, Luke Shaw, Chris Smalling és Wayne Rooney is bekerült.


A háromoroszlánosok március 27-én a Wembley-ben fogadják Litvániát EB-selejtezõn, majd 31-én, kedden Torinóba utaznak, ahol barátságos meccset játszanak Olaszországgal.

 

Carrick 2013 októbere óta nem játszott a válogatottban és a tavaly nyári világbajnokságra sem utazott el. 2014 novemberében meghívót kapott Szlovénia és Skócia ellen, de ágyéksérülés miatt nem léphetett pályára.

 

 

Hodgson ott volt az Old Trafford lelátóján a hétvégén, amikor a United lenyûgözõ, 3-0-s sikert aratott a Tottenham Hotspur felett. Smalling és Jones hozzájárultak ahhoz, hogy a csapat ne kapjon gólt, Carrick és Rooney pedig gólt szereztek az elsõ játékrészben.

 

A Spurs elleni találkozó után Smalling bizakodó volt abban, hogy õ és Jones a válogatottban is együtt szerepelhet a védelem közepén: "Azt hiszem, a válogatottban is együtt tudnánk játszani" - mondta a jó formában játszó védõ a ManUtd.com-nak és a Press Associationnek.

 

"A meccs után mondtam Philnek, eltelt kis idõ, hogy újra együtt játszottunk - valószínûleg elõzõ szezon óta elõször. Ismerjük egymás játékát, értjük egymás játékát."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!