Rojo és Shaw még nincsenek megfelelõ állapotban

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal megerõsítette az MUTV-nek, két védõjére, Luke Shawra és Marcos Rojora kezdõként semmiképpen sem számíthat, csak a kispadról lesznek bevethetõek.


Mindkét játékos kihagyta a múlt heti, Tottenham Hotspur elleni 3-0-s gyõzelmet, és bár erõnléti állapotukban elõrelépés figyelhetõ meg, Van Gaal szerint nem fogják kockáztatni játékukat vasárnap a Liverpool ellen a kezdõben.

 

"Nem hiszem, hogy megfelelõ erõnléti állapotban lennének ahhoz, hogy kezdjenek, talán a kispadra leülhetnek. Még át kell tekintenem, pontosan milyen állapotban vannak" - kezdte a holland menedzser.

 

Egy másik sérüléssel kapcsolatos hír, hogy Robin van Persie bokasérülésbõl való rehabilitációja részeként már elkezdte a futóedzéseket.

 

"Ma [péntek] volt az elsõ alkalom, hogy már kint lehetett az edzõpályán, és futóedzést végezhetett, tehát õ is elõrébb lépett" - tette hozzá.

 

 

Az Anfield Roadra tett látogatást megelõzõen Van Gaal elmondta, nagyon is tisztában van azzal, milyen fontossággal bír ez az összecsapás a Manchester United szurkolóinál, és eltökélt, hogy mindhárom pontot hazavigyék a Mersey-partjáról.

 

"A következõ mérkõzés a legfontosabb mérkõzésünk - különösen a legjobb négybe való bejutásért vívott tülekedésben, de természetesen tisztában vagyok vele, hogy az egyik versenytársunkkal fogunk játszani."

 

"Tudom, hogy a szurkolóink számára az õsi ellenséggel játszunk, és hogy nagyon fontos ez a mérkõzés. Szeretnék újra gyõzni a Liverpool ellen. Két alkalommal már sikerült õket legyõznünk irányításom alatt [egyszer a felkészülési szezonban, egyszer pedig bajnokin decemberben], de legutoljára éppen ellenünk szenvedtek vereséget - ami nem ma volt. Nagyon nehéz küzdelemre számítok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!