Mata blogja: Dupla öröm

A Manchester United spanyol játékosa, Juan Mata minden héten billentyûzetet ragad, hogy megossza a szurkolókkal aktuális gondolatait.


Üdv Mindenkinek!

 

Azt hiszem, ez egy olyan alkalom, amikor nincs szükség szavakra. Több mint két éve írok nektek hetente és nagyon élvezem. Néha azonban nehéz kiválasztani a megfelelõ szavakat arra, hogy mit is érzek. Ez egy ilyen nap.

 

Amit biztos tudok, hogy a tegnapi nap volt életem egyik legboldogabb napja. Amikor a gyerekek elkezdenek a haverokkal focizni az utcán a sárban, arról álmodnak, hogy egy nap focisták lesznek és olyan mérkõzéseken vehetnek részt, mint például a tegnapi találkozó az Anfielden. Ez egy rendkívül izgalmas találkozó. Két nagyszerû csapat rivalizálása, melyre több millió ember kíváncsi világszerte. A Manchester United és a Liverpool rivalizálása az egyik legnagyobb párharc, nem csupán Angliában, hanem az egész futballvilágban. Ezt tapasztalhattuk meg tegnap is.

 

Nagyon fontos találkozó volt számunkra, mert mindkét csapat a Bajnokok Ligájában szeretne indulni a következõ szezonban.

 

Egy hete a Tottenham ellen mutatott játékunkkal mind magunkat, mind a szurkolókat megerõsítettük abban, hogy keményen helyt fogunk állni az Anfielden és meg is tettük. Különösen az elsõ félidõben sikerült jól játszanunk és igaz, hogy jobban ment a játék, amíg az ellenfél nem volt emberhátrányban. A futballban vannak ilyen dolgok.

 

Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy az erõfeszítéseink egy fantasztikus gyõzelmet eredményeztek. Felejthetetlen nap számomra. Mint már többször mondtam, ugyan az a játékos vagyok, aki eddig voltam. Ugyanazzal a szenvedéllyel, ugyanazon képességekkel, sikerekre éhesen. A kemény munka mindig eredményt hoz, ahogy láthattuk tegnap is. 

 

Legyõztük a Liverpoolt, szereztem két csodálatos gólt, melyekre mindig emlékezni fogok. De óvatosnak kell lennünk, mert ez csupán három pont volt és még rengeteg nehéz mérkõzés vár ránk a végsõ célig.

 

Sokan kérdeztek a tegnapi második találatomról, de nem tudom, hogy hogy lehet ezt megmagyarázni. Valami hihetetlen... Ezt a helyzet adta, nem úgy jön a labda mint általában, te pedig megpróbálod a lehetõ legjobb megoldást alkalmazni. Angel passza pedig ezt a lehetõséget kínálta. Pályafutásom egyik legszebb gólja, többek közt azért, mert egy nagyon fontos mérkõzésen szereztem és segített a gyõzelem elérésében is.

 

 

A játékélményeim mellett szeretném megemlíteni, hogy pár barátom a héten (20.) ünnepelte születésnapját (Marcos Rojo, Fernando Torres, Alberto Bueno). Isten éltesse õket. Meg kell említenem még, hogy az edzéseinken fantasztikus hangulat uralkodik, süt a nap az égen, ami mindig nagyszerû. Kár, hogy a válogatott szünet miatt most két hetet ki kell hagynunk.

 

Végezetül pedig kedves olvasóm hadd köszönjek el, mielõtt nagyon beleunnátok az olvasásba. Köszönöm, mint mindig, hogy velem vagytok és osztozhatok veletek az örömben. Soha nem fogom elfelejteni.

 

Szép hetet. Ölel mindenkit!

Juan

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!