A hónap játékosa

Marouane Fellaini, Juan Mata és Wayne Rooney. Õk azok a játékosok, akik közül március hónap legjobbját választhatják ki a szurkolók.


A Vörös Ördögök március hónapban mindhárom Premier League mérkõzésüket megnyerték, nem is akármilyen ellenfelekkel szemben, hanem a Newcastle, Tottenham és a Liverpool csapatát fektették két vállra a kedvenceink. A játékosok teljesítménye is sokat javult, kiegyensúlyozott játékot láthattak végre a szurkolók, így nagyon nehéz volt kiválasztani a három legjobbat, mert akár Chris Smalling, Ashley Young vagy akár Michael Carrick is jelölt lehetne.

 

Marouane Fellaini: 4 mérkõzés (mindegyik mérkõzésen kezdõ), 1 gól

A Tottenham elleni elsõ találatot õ szerezte, mindemellé határozott, magabiztos játék párosult a találkozókon. Úgy tûnik Van Gaal megtalálta a helyét a csatár mögötti pozícióban és ezáltal játéka szerves részét képezi a United támadójátékának, mely a Liverpool ellen is megmutatkozott. Méltán érdemelte ki a menedzser bizalmát.

 

Juan Mata: 3 mérkõzés (2-szer kezdõ, 1-szer csere), 2 gól, 1 MoM

Mata nem kapott szerepet az Arsenal elleni vereség alkalmával az FA-kupában. A Newcastle ellen már pályára léphetett csereként, majd a Tottenham ellen már vastaps kíséretében kezdõként futott ki a gyepre. Természetesen a legfontosabb mérkõzése a hónapban a Liverpool elleni volt, melyen két gyönyörû találattal segítette csapatát gyõzelemhez.

 

Wayne Rooney: 4 mérkõzés (mindegyik mérkõzésen kezdõ) 2 gól, 1 MoM

Fáradhatatlan volt a Newcastle ellen. Az Arsenal elleni találkozón is betalált, a Spurs elleni találkozón pedig a mérkõzés legjobbjának választották a szurkolók, mely találkozón egy hatalmas szóló után lõtt mégnagyobb gólt. Igaz a Liverpool ellen kihagyott egy büntetõt, kétség nem férhet hozzá, hogy a kapitánynak helye van a jelöltek között.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!