Van Gaal: Nem a BL-kvalifikáción múlik De Gea szerzõdése

Louis van Gaal nem számít arra, hogy David de Gea elhagyná nyáron az Old Traffordot, még akkor se, ha a Manchester United nem tudná kivívni a következõ szezonbeli Bajnokok Ligája indulást.


A 2011-ben, az Atletico Madridtól való átigazoásakor aláírt öt éves szerzõdésébõl már csak egyetlen éve van hátra David de Geának az Álmok Színházában.

 

A 24 éves játékos eddig visszautasította, hogy tárgyalásokba kezdjen szerzõdése meghosszabbításáról, amellyel alapot szolgáltatott azon pletykáknak, miszerint a Real Madrid kiszemelte magának a 33 éves Iker Casillas pótlására.

 

Eddig Louis van Gaal nem mutatta annak jelét, hogy pánikolna kapusa, és egyben csapata egyik legnagyobb értékének következõ szezon végén történõ esetleges elvesztése miatt.

 

Azonban a holland menedzser azt sem hiszi, hogy a Bajnokok Ligája indulás szükséges lenne ahhoz, hogy meggyõzze a spanyol portást a maradásról, bizonyítékul a csapat potenciáljára vonatkozóan példaként Radamel Falcao és Angel Di Mariát hozva.

 

 

"Nem hiszem, hogy ezt a kérdést nekem kellene feltenni. Kérdezzék David de Geát" - kezdte.

 

"Számos remek játékos áll a rendelkezésünkre."

 

"Mindezt a válogatottak szövetségi-kapitányai is megerõsítik, ugyanis szinte az összes játékosunk behívót kapott legutóbb."

 

"Nem hiszem, hogy ez probléma lenne."

 

Van Gaal azt is elárulta, van "idõpontja", hogy átbeszéljék a klub korábbi legendás menedzserével, Sir Alex Fergusonnal, miként haladtak elõre a dolgok elsõ szezonjában az Old Traffordon.

 

"Mindig úton van, ezért nagyon nehéz vele beszélni" - tette hozzá.

 

"De van idõpontunk erre, úgyhogy idõt kell rám szánnia."

 

"Ez nagyon fontos."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!