Mata: Még hét kupadöntõnk van hátra

A hétfõn estig egészen biztosan a Premier League harmadik helyén tanyázó Vörös Ördögöknek még hét mérkõzésünk van hátra a szezonból, Juan Mata szerint pedig nem szabad könnyedén venniük az utolsó fordulókat.


Juan Mata szerint a Manchester Unitednek mindegyik hátralévõ mérkõzését úgy kell vennie a Premier League-ben, mintha azok külön-külön kupadöntõk lennének.

 

Louis van Gaal legénysége számára még hét forduló maradt, hogy kialakítsák végsõ bajnoki pozíciójukat, sorozatban szerzett öt bajnoki gyõzelmüknek köszönhetõen pedig még az aranyérem megszerzése sem tûnik teljesíthetetlen célnak az Old Traffordon.

 

Bár a Chelsea utolérése kisebb fajta csodával érne fel, és így elég valószínûtlen, Mata elmondása szerint játékostársaival olyan magasan szeretnének végezni a bajnoki tabellán, amennyire csak lehet.

 

"Elég gyorsan eltelt a szezon - úgy tûnik, mintha csak néhány hónapja lettünk volna a felkészülési idõszakban. De a vége elõtt még van hátra néhány döntõnek beillõ mérkõzés számunkra" - kezdte a világbajnok játékos a MUTV-nek.

 

"Olyan elöl szeretnénk végezni, amennyire csak lehet, és szerintem ha olyan teljesítménnyel rukkolunk elõ, mint az elmúlt fordulókban, akkor a szezon végéig még számos mérkõzést megnyerhetünk."

 

"Két-három nagy riválisunkkal is találkozunk még, úgy mint a Chelsea, a City vagy az Arsenal, úgyhogy teljesítményünk legjavára lesz szükségünk, ha leakarjuk õket gyõzni."

 

 

Mata az elmúlt hetekben egyértelmûen csapata egyik legjobbja volt, amelyet többek között a Liverpoolnak az Anfielden lõtt duplájával is érzékeltetett.

 

A 26 éves karmester elmondása szerint társaival már csakis arra koncentrálnak, hogy a Mersey-partiak elleni siker után egy újabb emlékezetes gyõzelemmel gazdagodhassanak, ezúttal a városi rivális City ellen.

 

"Minden mérkõzés felér egy döntõvel, és mindegyiket külön kell kezelnünk" - tette hozzá.

 

"Úgyhogy most csak és kizárólag a City elleni, vasárnapi rangadóra gondolunk, majd azt követõen is csak a következõ mérkõzés jár majd a fejünkben."

 

"Mostantól a szezon végéig minden megszerzett pontnak hihetetlen jelentõsége van, és minden mérkõzésre fináléként fogunk tekinteni."


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!