Redknapp: A United gyengült

A Tottenham menedzsere, Harry Redknapp szilárdan kiáll véleménye mellett, hogy a Manchester United gyengébb az idei szezonban a megszokottnál.


A United továbbra is õrzi veretlenségét, és a hétvégén a Spurs csapata fogja próbára tenni a Vörös Ördögöket.

 

„Ha megnézzük a Unitedet látjuk, hogy már nem olyan erõsek, mint néhány éve voltak” – mondta Redknapp.

 

„Elvesztettek egy játékost, név szerint Cristiano Ronaldot, aki egy csodálatos futballista, õ és Messi a legjobb játékosok a világon. 65 gólt szerzett 62 mérkõzésen a Real Madridban, ez hihetetlen statisztika. Ha egy ilyen játékost elveszít egy csapat, akkor az gyengül, mert õ legalább 40 gólt képes elérni egy szezonban.”

 

 

Redknapp azonban hangsúlyozta, nem szeretné alábecsülni Sir Alex Ferguson keretét, és lenyûgözõnek tartja a Manchester United idei veretlenségi sorozatát, amely egyértelmûen mutatja, hogy a Vörös Ördögök kerete még így is kiváló.

 

„Dimitar Berbatov nagyszerû formában van, õ is egy fantasztikus játékos, és biztos vagyok benne, hogy Wayne Rooney is fel fog épülni. A United még akkor is erõs, amikor a fél csapatuk sérült, Vidic és Ferdinand nélkül is nagyon jók voltak.”

 

„Én mindig azt mondom, hogy egy menedzsernek a legjobb játékosokra van szüksége, hogy elbírják azt is, ha kiesik egy-két sztár a csapatból. Idén Ferdinand is kihagyott néhány meccset, illetve Rooney is hosszabb ideig volt sérült, mégis veretlenül jöttek ki ebbõl. Most pedig, amikor a legnehezebb feladatok várnak rájuk, már ismét visszatértek a legjobbjaik a pályára.”

 

„Nagy erõpróba lesz ez számunkra, de helyt álltunk már nagy meccseken. Megvertük az Arsenalt, pontot raboltunk a Chelseatõl, és ez a mérkõzése sem lesz sokkal keményebb az elõbb említetteknél.”

 

tribalfootball


tribalfootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!