Mata: Még mindig harcolnunk kell a top4-ért

A Manchester City hétvégi legyõzése, és az ötödik helyezett Southamptonnal szembeni 9 pontos elõnyük ellenére Juan Mata úgy érzi, még nem dõlhetnek hátra Bajnokok Ligája helyekért folyó versenyben az Old Traffordon.


A Manchester United legutóbbi hat bajnokiját sorozatban megnyerte a Premier League-ben, a klub világbajnok középpályása, Juan Mata azonban ezzel együtt sem érzi még biztosítottnak a csapat jövõ évi Bajnokok Ligája-indulását.

 

A spanyol válogatott játékos csapata harmadik gólját szerezte a Manuel Pellegrini legénysége felett aratott 4-2-es siker alkalmával, amellyel már kilenc pontos elõnyre tettek szert az ötödik helyen tanáyzó Southamptonnal szemben.

 

Hátralévõ hat szezonbeli mérkõzésükön még kénytelenek lesznek megküzdeni a tabellán elõttük álló Chelsea-vel és az Arsenallal is, így Mata még koránt sem érzi lefutottnak a legjobb négybe kerülésért folytatott harcot.

 

 

"Ez egy újabb lépés volt a Bajnokok Ligája felé, egy nagy gyõzelem, amely nagyban növeli az önbizalmunkat" - kezdte Mata a Sky Sportsnak.

 

"De az Arsenal egy nagyszerû csapata, a City és a Liverpool pedig tovább fognak harcolni egészen az utolsó pillanatig."

 

Az egykori Chelsea-játékost egészen elvarázsolta az Old Traffordon tapasztalt hangulat, különösen azt követõen, hogy csapata gyorsan hátrányba került Sergio Agüero korai góljának köszönhetõen.

 

"Az elsõ 10-15 percben a City fantasztikusan játszott, de ezt követõen megmutattuk igazi karakterünket, és talpra álltunk."

 

"Hihetetlenül fontos eredmény volt ez, és most mindenki boldog a Unitednél."

 

"Õrült volt a hangulat, olyant tapasztaltam, amit soha nem feledek. Még hat mérkõzésünk van hátra, és folytatnunk kell a megkezdett utat."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!