Mata motivált a londoni visszatérést illetõen

Juan Mata elõször térhet vissza a Stamford Bridge-re azóta, hogy 37.1 millió fontért a Manchester Unitedhez igazolt, Louis van Gaal pedig megerõsítette, a parádés formában játszó karmester biztosan ott lesz a pályán volt csapata ellen.


Mata a Chelsea-nél töltött két és fél szezonja során 135 alkalommal ölthette magára a klub kék mezét, és 33 gólt szerzett, Van Gaal pedig elárulta, mindig megpróbálja kiaknázni a plusz motivációt, ha egy játékosa egykori csapata ellen lép pályára.

 

"Már mondtam neki, hogy ez nagyon különleges lehet majd számára" - kezdte a holland menedzser.

 

"Általában a kezdõcsapatba szoktam nevezni az adott játékost, ha volt csapata ellen játszunk, úgyhogy úgy hiszem, Matának játszania kell."

 

 

A szombati ellenféltõl függetlenül nem túlzás azt állítani, Mata fantasztikus formának örvend az utóbbi idõben - kétszer volt eredményes a Liverpool 2-1-es legyõzésekor, míg egyszer a városi rivális kapujának hálóját is megzörgette, a City elleni 4-2-es siker alkalmával. Kreativitása, meglátásai és labdakezelése mind kulcsfontosságúak voltak a United, és az õ formájának rohamos fejlõdésében.

 

"Nagyon különleges mérkõzés lesz ez számomra" - ismerte el maga szokásos hétfõi blogbejegyzésében.

 

"A bajnokság elsõ felében már játszottam a Chelsea ellen, de elõször visszatérni a Stamford Bridge-re számos jó emléket elõ fog bennem idézni."

 

Mata a Chelsea színeiben háromszor volt eredményes a United ellen, de Juan, Louis van Gaal és a Vörös Ördögök szurkolói mind abban reménykednek, hogy fenntartja eredményességedet ebben a párharcban, immáron vörös mezben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!