Mata blogja: Büszke vagyok!

A Manchester United spanyol játékosa, Juan Mata ezt a hetet is szokásos blogja megírásával indította. Lássuk aktuális gondolatait az elmúlt hét kapcsán...


Üdv Mindenkinek!

 

Mai írásomnak azt a címet választottam, hogy büszke vagyok. A következõkben pedig azt fogom nektek elmondani, hogy miért is érzek így.

 

Különleges hétvégén vagyunk túl. Mikor haza indultunk Londonból vegyes érzéseim voltak. Dühös voltam, hogy vereséget szenvedtünk, de boldog is, mert találkozhattam régi barátokkal. De büszke is voltam. Két dolog is van, ami ezt mondatja velem. Egyrészt hazai pályán hatalmas fölényt tudtunk kialakítani a Chelsea ellen, másrészt pedig számos helyzetet sikerült kialakítanunk. Ahogy a menedzser is elmondta a mérkõzés után, ha folytatni tudjuk ezt a játékot és fejlõdünk, akkor biztos, hogy még kevesebb ilyen vereségben lesz részünk, mint eddig volt. A csapat, ahogy ez elmúlt mérkõzéseken, most is megmutatta mire is képes. Sajnos követünk még el hibákat, de azon dolgozunk, hogy ezeket kijavítsuk. Összességében viszont a büszkeség érzése tölt el, mert nem vallottunk szégyent.

 

Fantasztikus volt, hogy a Chelsea szurkolók hogyan fogadtak. A mai napig hálás vagyok azért a szeretetért és tiszteletért, amit tõlük kaptam és kapok. Volt csapattársaimnak is csak gratulálni tudok, mivel úgy néz ki, hogy ezt a bajnokságot megnyerik. Jó volt velük találkozni és beszélgetni kicsit. Köszönet mindenkinek és gratulálok nekik még egyszer.

 

 

Ha a jövõbe tekintek akkor pedig azt látom, hogy már csupán csak öt találkozó maradt a szezonban. Ezeket mind megpróbáljuk megnyerni, hogy minél elõkelõbb helyen végezzünk a bajnokságban. Kezdhetjük mindezt vasárnap az Everton ellen. Nagyon nehéz mérkõzés vár ránk. Mikor utoljára tálákoztunk is nehéz volt õket legyõzni, de a három pont a cél.

 

Szép hetet, ölel mindenkit!

Juan


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!