Van Gaal: Giggs lesz az utódom

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal hiszi, hogy a klub vezetõsége Ryan Giggset fogja majd kinevezni utódjául.


Giggs négy mérkõzésen már ülhetett a Vörös Ördögök kispadján tavaly áprilisban, amikor õ látta el a megbízott menedzseri pozíciót David Moyes menesztését követõen, míg májusban ki nem nevezték a csapat élére Louis van Gaalt.

 

A 63 éves holland menedzser lassan elsõ manchesteri szezonja végére ér, jelenleg érvényes szerzõdése 2017. nyaráig szól.

 

 

Amikor jelenlegi másodedzõjérõl, Giggsrõl kérdezték, így válaszolt a MUTV-nek:

"Arra számítok, hogy õ lesz a következõ menedzser a távozásomat követõen."

 

"Most a felelõsség engem terhel. Neki is vannak feladatai, amiknek meg kell felenie, csakúgy, mint a játékosoknak. Amit csinálnia kell, azt az én megítélésem szerint nagyon jól teszi."

 

A 41 éves Giggs korábban azt mondta, karriere "legbüszkébb pillanata" volt, amikor az elõzõ szezonban átvehette a csapat irányítását David Moyes távozását követõen.

 

A Walesi Varázsló becenéven ismert élõ klublegenda, aki egyben a Manchester United hivatalos mérkõzésen való pályára lépési rekordját is tartja, két mérkõzésen ült gyõztes csapat kispadján, emellett pedig egy döntetlent és egy vereséget ért el megbízott menedzserként.


BBC

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!