Mata-blog: Nem engedhetünk meg még egy ilyen játékot

Juan Mata legutóbbi blog bejegyzésében kitér a United jövõ évi Bajnokok Ligája indulásáért folytaott küzdelemre, és dícséretét fejezi ki, hogy David De Gea bekerült a PFA Év csapatába …


Üdv mindenkinek. Tudom, nagyon csalódottak vagytok a tegnapi játék után. Ugyanezt érezzük, és én is még mindig szomorú vagyok, miközben írom ezt a bejegyzést. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, tartsunk össze, és tekintsük elõre. Egy olyan csapat ellen, mint a mienk, nem könnyû nagyarányú gyõzelmet elérni, de félre kell tenni ezt, hogy a következõ feladattal nézhessünk szembe.

 

Egyértelmû, hogy az Everton elleni mérkõzés, McCarthy korai góljával nagyon kemény volt. Ugyanakkor, néhány helyzet kialakításával próbáltunk talpraállni, és az Everton térfelén játszani, de nem tudtunk gólokat szerezni, hogy megfordítsuk az állást. A taktikájuk szerint nagyon jól játszottak. Szilárd volt a védelmük, és szinte minden egyes helyzetüket gólra váltottak.

 

 

Mint, ahogy azt mondtam, a szezon végsõ szakaszában vagyunk, és meg kell próbálnunk minden hátralévõ meccset megnyerni. A cél az, hogy négy gyõzelmet szerezzünk az utolsó négy bajnoki mérkõzésen. Meg kell hálálnunk azt a támogatást a szurkolóinknak, melyet a Goodison Parkban kaptunk – ahol ismét fantasztikusak voltak -, és reméljük sikerül is szombaton a West Brom ellen az Old Traffordon. Mindannyian szeretnénk jövõre a Bajnokok Ligájában szerepelni, és ennek érdekében jó teljesítménnyel, és eredményekkel vissza kell térnünk a helyes útra.

 

Ezúton szeretnék gratulálni barátomnak, David de Geának, hogy beválasztották a PFA Év csapatába. Ez egy hatalmas jutalom a nagyszerû szezonbeli formájáért, és képességeinek elismeréséért. És még gratulálnék egy másik barátomnak is, Eden Hazard-nak, akit az angol bajnokságban az év játékosának választottak.

 

 

Kezdjük megismerni az európai topligák bajnokait, de Spanyolországban még nem, ahol apró nüanszok fognak dönteni. Barcelona szilárd játékának köszönhetõen legyõzte az Espanyolt, ezzel világos üzenetet adva riválisaiknak. Eközben a Real Madrid Vigóban, egy nem túl könnyû helyen lépett pályára.

 

Nolito [a Celta Vigo csatára – a szerk.] hamar megszerezte a vezetést a hazai csapat számára, de a Real Madrid gyorsan válaszolt egy Kroos góllal, majd egy különösen jó teljesítményt nyújtó Chicharito találattal. Õ egy nagyon jó barátom, és örülök, hogy gólokat szerzett az utolsó néhány meccsén. Minden elismerést megérdemel.

 

Sajnos a hétvégét beárnyékolta a Nepálban és Indiában történt földrengések, és ezek következményei. Innen szeretném tolmácsolni mély együttérzésemet, és támogatásomat az összes érintett embernek, és családnak mindazokért, akik életüket vesztették.

 

Remélem a következõ hétvége jobb lesz, és közelebb kerülhetünk a célunkhoz. Köszönjük a kitartó támogatásotokat.

 

Pacsi,

 

Juan 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!