Mr. és Miss. Fanatics

Ki lesz 2015-ben Mr. és Miss. Fanatics?


Kedves Fanatikusok!

 

Közeledik a bajnokság vége, ám még mindig nagyon szoros a bajnoki versenyfutás a csapatok között. Ennek örömére úgy gondoltuk, hogy egy könnyed nyereményjátékkal lepnénk meg titeket még a nyári szünet elõtt. A tavalyi év végén már megtudtuk, hogy sokak igen bõ tudással rendelkeznek a csapatról. Most pedig kicsit más irányba kalandoznánk el.

 

Keressük Mr. és Miss. Fanatics-ot! A feladat nagyon egyszerû. Nincs más dolgotok, mint beöltözni kedvenc United szerelésetekbe, jelmezetekbe. Smink, frizura, sál...bármilyen kiegészítõ szóba jöhet. A lényeg, hogy legyél Te a leg fanatikusabb fanatikus. Ha megtaláltátok a megfelelõ összeállítást nincs más hátra, mint egy fényképet készíteni magatokról és beküldeni azt a hazi.tibor@manutdfanatics.hu címre, Mr. és Miss. jeligével. 

 

Pályázni egészen május 31. éjfélig lehet, 14 éves kortól. Június elején a beérkezett képeket megosztjuk facebook oldalunkon és a kapott likeok alapján fog eldõlni, hogy ki lesz Mr. és Miss. Fanatics!

 

És, hogy mi lesz a szerencsések nyereménye?

  • 1 éves FANATICS RED tagság (2015/16-os szezonra, mely a lejárta után meghosszabítható)
  • 1 Fanatics Klub szurkolói sál

 

És, hogy a fiatalokról se feledkezzünk meg, keressük Fanatics Jr.-t is! A feladat ugyan az, viszont jelen esetben gyermekek jelentkezését várjuk 0-14 éves korig, szintén a hazi.tibor@manutdfanatics.hu címre, Junior jeligével.

A legtöbb likeot gyûjtõ kis Fanatikus pedig egy Fanatics Klub szurkolói sálat és kulcstartót kap ajándékba.

 

Sok sikert mindenkinek! GGMU!


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!