Pereira hosszabbított

Andreas Pereira aláírta új szerzõdését a Manchester Uniteddel, ami 2018-ig köti a klubhoz, egy olyan lehetõséggel, hogy a jelenlegi szerzõdését egy évvel meg lehet hosszabbítani.


A 19 éves középpályás 2011-ben csatlakozott az akadémiához, idén pedig már az elsõ csapatban is szerepelhetett egy pár alkalommal. Tavaly augusztusban debütált az MK Dons elleni Ligakupa mérkõzésen.

 

Louis van Gaal: "Örülök, hogy Andreas aláírta az új szerzõdését. Andreasban minden megvan, hogy az elsõ csapat alaptagja legyen. Egy õstehetség, aki nyitott a tanulásra."

 

"Elégedett vagyok az idei szezonban mutatott fejlõdésével és alig várom, hogy együtt dolgozhassak vele annak érdekében, hogy még tovább fejlesszük a képességeit."

 

 

Andreas Pereira: "Örülök, hogy hosszabbíthattam. Meg szeretném köszönni a menedzsernek, hogy megadta számomra azt a lehetõséget, hogy csatlakozzak az elsõ csapathoz. A Tottenham Hotspur elleni mérkõzésen debütáltam a Premier League-ben, és egy álmom vált valóra azzal, hogy annyi szurkoló elõtt léphettem pályára az Old Traffordon."

 

"A legjobb klubnál vagyok, ahol fejlõdhetek és olyan sokat tanulhatok amennyit csak tudok. Köszönetet szeretnék mondani a családomnak és Istennek, amiért ilyen lehetõséget adott nekem."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!