Mata blogja: Változtatnunk kell

A Vörös Ördögök spanyol játékosa, Juan Mata hétfõn ismét billentyûzetet ragadott és megírta hétvégi élményeit a United szurkolói számára.


Üdv Mindenkinek!

 

A hétvége nem volt könnyû és boldog sem számunkra. Minden egyes vereség nagyon nehéz, mert ilyenkor mégjobban várod a következõ mérkõzést és azon dolgozol, hogy a rossz szériának vége legyen.

 

Mint említettem a hétvége nem volt jó számunkra. Több okból sem. Természetesen ami a leginkább elszomorít minket, hogy vereséget szenvedtünk saját közönségünk elõtt. A hátralévõ három meccsen gyõznünk kell, hogy riválisainkat magunk mögött tudjuk tartani. Sajnos hiába birtokoljuk sokat a labdát az elmúlt idõszakban, valahogy nem sikerült a fölényt elõnyre váltani. Sokkal jobban kell koncentrálnunk és hatékonyabbnak kell lennünk, hogy sikerüljön gólokat szereznünk. A hátralévõkben azt, hogy nem szerzünk gólokat nem engedhetjük meg magunknak. Szombaton próbálkoztunk, de a West Brom kapusa zseniálisan védett.

 

Három mérkõzés maradt csupán arra, hogy változtassunk. Következõ ellenfelünk pedig a Crystal Palace lesz. Jó lenne ismét gyõzni ellenük, ahogy tettük tavaly.

 

A másik ok sokkal fájdalmasabb. Szomorúan hallottuk a hírt, hogy volt csapattársunk, Rio ferdinand elveszítette feleségét, Rebeccát. Rio és családja mély nyomokat hagyott az egész klubban és mindannyiunkat megrázott a fiatal feleség, anya halálhíre. Saját magam is õszinte részvétem és együttérzésem küldöm Rionak és családjának, ahogy az Old Trafford közönsége is tette azt szombaton. Nyugodj békében Rebecca!

 

Vissza a focihoz. A Chelsea megnyerte a bajnokságot. Már gratuláltam is volt csapattársaimnak, bár remélem, hogy jövõre õk teszik ugyan ezt irányunkba.

 

Szeretném még megemlíteni a Nepálban történt katasztrófát és megemlékezni arról a több ezer áldozatról, akik a földrengés következtében életüket vesztették. Valamint több ezer ember még most is küzd az életben maradásért. Igyekszünk mi is segítséget nyújtani nekik. Ahogy az UNICEF is. (http://www.unicef.org) Ilyen nehéz helyzetben szükség van a világ segítségére.

 

Köszönöm mint mindíg most is mindenki támogatását.

 

Ölel mindenkit,

Juan


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!