Fényes jövõ elõtt a Vörös Ördögök védelme

Sir Alex Ferguson szerint Jonny Evans és Chris Smalling személyében a Manchester United rendelkezik a legjobb, fiatal védõpárossal Angliában.


Rio Ferdinand és Nemanja legutóbbi sérülései lehetõséget nyújtottak arra, hogy a csapat két ifjú bekkje bizonyítsa képességeit, amelyet a Stoke City és a Liverpool ellen maradéktalanul teljesítettek is.

 

A páros ebben a szezonban összesen már 26 mérkõzésen léphetett pályára, ez pedig elég volt arra, hogy Sir Alex Ferguson számára egyértelmûnek tûnjön, fényes jövõ áll elõttük az Old Traffordon.

 

"Nagyon jól teljesítenek" - kezdte a skót menedzser.

 

"Enyém a két legjobb fiatal védõ az országban, efelõl nincs is kétségem - õk hihetetlen kimagasló teljesítményt képesek nyújtani."

 

 

Smalling bizonyított a Stoke City elleni bajnokin, leginkább azzal, hogy szinte levette az ellenfél fizikálisan jó adottságokkal rendelkezõ csatárát, Kenwyne Jones-t, úgyhogy a döntés, hogy ki maradjon ki a Liverpool elleni FA kupa mérkõzésen, egyáltalán nem volt könnyû.

 

"Vasárnap nagyon nagy nehézséget okozott számomra, hogy végül Evans mellett döntsek Smalling helyett, de az a tény, hogy Evans szokott játszani baloldali belsõ védõt, eldöntötte" - tette hozzá Ferguson.

 

"Smalling nagyon jól játszott a Stoke ellen, de Rio újra bevethetõ volt, ez pedig azt jelentette, hogy Vidicet kell az egyikükkel helyettesítenem - Jonnyra esett a választásom, mert már többet játszott a baloldalon."

 

Evans nem is hozta szégyenbe mesterét, miután õ, és a csapat egész védelme kiválóan zárt az egész mérkõzésen a Liverpool ellen, amelyet végül kapott gól nélkül sikerült lehozniuk.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!