Mata blogja: Gyõzelemmel búcsúznánk az Old Traffordon

A Manchester United spanyol középpályása, Juan Mata ahogy eddig is, úgy ezt a hetet is blogjának megírásával indította...


Üdv Mindenkinek!

 

Ragyogó tavaszi hétvégén vagyunk túl. Minden remekül alakult számunkra. Szombaton gyõztünk a Selhurst Parkban, majd a vasárnapi találkozóknak köszönhetõen ez a 3 pont azt jelenti, hogy gyakorlatilag elértük a minimális célkitûzésünket, a csapat kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája következõ szezonjára. A 4. hely azt jelenti számunkra, hogy már a selejtezõ folyamán be kell kapcsolódnunk a küzdelembe. Megpróbáljuk ezt elkerülni és magasabb helyen végezni. Sajnos ez már nem csupán tõlünk függ, de amit tudunk mi megteszünk ennek érdekében.

 

Nagyon kemény mérkõzésen vagyunk túl, mert a Crystal Palace derekasan küzdött és megnehezítette a dolgunkat. Jobban játszottunk az elsõ félidõben és értékesítettem egy büntetõt, aminek nagyon örültem. Azonban a gól után megélénkült a hazai csapat és rengeteg helyzetet dolgozott ki, hogy egyenlítsenek. Az egyenlítés meg mégjobban meghozta a kedvüket. David csodálatos volt, mint mindig és Fellaini fejese feltette az i-re a pontot.

 

Ezzel a gyõzelemmel véget vetettünk az elmúlt három mérkõzéses rossz sorozatunknak és önbizalmat nyertünk az Arsenal elleni találkozóra is. Ez lesz a szezonban az utolsó mérkõzésünk az Old Traffordon. Az Ágyúsok ma este játszanak, de ennek a meccsnek az eredményétõl függetlenül mindent meg kell tennünk ellenük. A szurkolók megérdemlik, hogy gyõzelemmel búcsúzzunk tõlük a következõ szezonig. Ez a minimum amivel tartozunk nekik, mert végig mellettünk voltak. Akkor is mikor jól ment minden és a nehéz idõszakokban is, amiért nagyon hálásak vagyunk nekik. Két hét múlva pedig a bajnokság utolsó találkozóit rendezik, ahol a Hull Cityhez látogatunk, ahol szintén megpróbálunk gyõzni.

 

Az elmúlt hét eseményei közé tartozott Memphis Depay leigazolása. Õ egy nagyon fiatal és remek játékos. Ezt számtalanszor megmutatta hazája bajnokságában. Nagyon várjuk már, hogy megérkezzen és mindenben segíteni fogunk neki, hogy hamar beilleszkedjen. Addig is pedig a következõ két mérkõzésre koncentrálunk.

 

Mára befejezem. Hálásan köszönöm a rengeteg üzenetet amit tõletek kapok. Nagyszerûek vagytok.

 

Ölel mindenkit,

Juan

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!