Giggs tart a Spurs walesi sztárjától

Ryan Giggs reméli, hogy honfitársa rossz napot fog ki a holnapi találkozón, és 600. bajnoki mérkõzését gyõzelemmel ünnepelheti Észak-Londonban.


A United legendája elismeri, hogy a Tottenham sztárja, Gareth Bale az idei szezon egyik legjobb formában játszó fiatal tehetsége, aki nem csak a szigetországi csapatok védelmét riogatja, hanem nemzetközi szinten is okozott néhány kellemetlen percet az ellenfeleknek.

 

„Mindig is benne volt a potenciál, de ebben az évben ki is tudta magából hozni azt, és a következõ szintre lépett” – mondta Giggs.

 

„Szerintem a világon mindenki felfigyelt a teljesítményére az Inter elleni 2 meccsén.”

 

 

„Mint szélsõt, és mint büszke walesit, nagyszerû érzéssel tölt el, hogy Gareth ilyen jól teljesít. Remélem, tartani tudja ezt a formáját a válogatottban is hosszú idõn át.”

 

A United legutóbb október 30-án nézett szembe a Bale vezette Spurs csapatával, 10 nappal az Inter elleni második félidei mesterhármasa után. Rafael és társai azonban csendben tudták tartani a szélsõt az nap az Old Traffordon, és Giggs reméli, hogy ez a White Hart Lane gyepén is megismétlõdik.
 

„Ha valakinek olyan sebessége és ereje van, ráadásul olyan jól ad be, mint õ, az biztos, hogy problémákat fog okozni az ellenfél védelmének. Remélem, ezt vasárnap nem ellenünk bizonyítja.”
 

Redview


RedView

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!