Mata blogja: A búcsú nagyon optimistává tett bennünket

A Manchester United középpályása, Juan Mata hétrõl hétre hétfõnként blogjában osztja meg velünk gondolatait.


Üdv Mindenkinek!

 

Amit most mondani fogok, lehet furcsán hangzik, de így érzem. Hogy õszinte legyek már alig várom a következõ mérkõzésünket az Old Traffordon. Tudom, hogy addig még pár hónapot várni kell, de ezelõtt a közönség elõtt játszani csodálatos. Nem lehet megunni. Gyõzelemmel szerettünk volna búcsúzni otthon az Arsenal ellen, ám ez sajnos nem sikerült. Játszottunk nagyon jól és nagyon gyengén is ebben a szezonban, ám a nehéz pillanatok ellenére a szurkolók így is megmutatták, hogy milyen szeretet árad irányukból a klub irányába. Egyesült szurkoló és játékos és ez motivál minket arra a jövõben, hogy címeket ünnepelhessünk mihamarabb. Megérdemlik. Mint elõzõ évben, úgy idén is a tiszteletkör a stadionban nagyon megható volt.

 

Bár nem sikerült legyõni az Arsenalt, úgy gondolom, hogy mi voltunk a jobbak. Az elsõ félidei teljesítményünk nagyon jó volt, mert gyorsan játszottunk és nem engedtünk teret az Ágyúsok támadóinak. A vezetést is sikerült megszereznünk, hála barátomnak, Ander Herrerának.

 

A szünet után szerettük volna növelni az elõnyünket, õk pedig az egyenlítésért küzdöttek, mely kis szerencsével össze is jött nekik. A támadóik azokban a percekben nagyszerû játékot mutattak be. Kár volt a bekapott gólért. Pedig nagyon szerettünk volna nyerni a szurkolókért. Sajnos Davidnek sérülés miatt el kellett hagynia a pályát, így Victor debütálhatott a csapatban. Remélem, hogy a sérülés nem súlyos és hamarosan viszont látjuk õt. Victor pedig addig is biztos vagyok benne, hogy megállja a helyét. Rengeteg tapasztalata van, mely jól fog jönni a csapat számára.

 

Az utolsó mérkõzésre az a célunk, hogy a lehetõ legjobb teljesítményt nyújtsuk. Még mindig van esély az éremre. Különösen nehéz dolgunk lesz, mert következõ ellenfelünk, a Hull City még a bennmaradásért küzd, akár csak a Sunderland és a Newcastle csapata. Természetesen gyõzni megyünk, mint mindig.

 

A szezon a végéhez érkezett. De el szeretném mondani, hogy a búcsú az Old Traffordon erõt ad nekünk. Nagyon optimistának érzem magam. Ilyen hûséges és fáradhatatlan közönség elõtt játszani, mindig libabõrös leszek. Köszönöm nektek még egyszer. Remélem jobb idõket élünk át a következõ szezonban, közösen.

 

Szép hetet! Ölel mindenki,

Juan

 

UI.: Szeretném még megragadni az alkalmat és sok sikert kívánni a továbbiakban Steven Gerrerdnak, aki a hétvégén játszotta búcsúmérkõzését a Liverpoolban hazai közönség elõtt. A csapataink közt lévõ rivalizásáltól független õ egy olyan játékos, aki mély nyomot hagyott mind az európai és mind a világ labdarúgásában.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!