Korábbi mentora maradásra biztatja De Geat

Eric Steele, aki nagyban hozzájárult David de Gea angliai beilleszkedéséhez, arra sarkalja a spanyol kapust, hogy maradjon a Manchester Unitednél.


A Vörös Ördögök új szerzõdést ajánlottak a spanyol válogatott kapusnak, aki még 2011. nyarán igazolt az Old Traffordra az Atletico Madridtól, ennek ellenére továbbra is igen erõsek a pletykák, hogy visszatér a La Ligába.

 

Louis van Gaal, a manchesteriek menedzsere elismerte, nem tudja, hogy a 24 éves portás a következõ szezonban is csapatát erõsíti-e, de a Manchester United korábbi kapusedzõje, Eric Steele azt közölte a Sky Sports News HQ-val, hogy szerinte ha De Gea Észak-Nyugat Angliában marad, valami egészen különlegesnek lehet majd részese.

 

"Tudtuk, hogy ki az, akit megvásárolunk, és mi egy potenciálisan nem csak Európában, de a világon is a posztja legjobbjai között számon tartandó játékost vettünk" - kezdte Steele, aki 2013-ban, David Moyes érkezésekor távozott a klubtól, most pedig a Derby County edzõi stábját erõsíti.

 

 

"Sir Alex mindig nagy hitet vetett a fiatal játékosokba 27 éves regnálása alatt, de soha nem igazolt le kapust 19 évesen."

 

"Azonban õ támogatta ezt a kapust, négy év elteltével pedig pontosan látható, amire mindig is számítottunk, de emellett azzal is tisztában voltunk, hogy mindez idõbe fog telni."

 

"Peter Schmeichel egészen 28 éves koráig nem igazolt a Manchester Unitedhez. Edwin van der Sar még 40 éves korában is a klubot erõsítette. Az õ legjobb évei még elõttünk vannak."

 

"24 évesen már megnyerte az Európa-ligát, kétszer lett végsõ gyõztes az U21-es Európa-bajnokságon. Õ egy gyõztes típus. A világ négy-öt legjobbja közé sorolnám, de újra meg kell jegyeznem, hogy még a tanulás fázisánál tart."

 

"Személy szerint szeretném, ha maradna, mert úgy gondolom, hogy fantasztikus munkát végez. Abban reménykedem, hogy a Bajnokok Ligájában való szereplés lehetõsége kecsegtetõ lehet David számára, de csak egy ember van, aki tudja, hol akar jövõre játszani."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!