Van Gaal hisz De Gea maradásában

Louis van Gaal hisz benne, hogy David de Gea maradni fog a Manchester Unitednél annak ellenére, hogy egyre hevesebbek a pletykák a Real Madridhoz igazolásával kapcsolatban.


Csak növelte a 24 éves kapus jövõjével kapcsolatos találgatások számát, hogy a múlt heti, Arsenal elleni 1-1-es döntetlen alkalmával integetett az Old Trafford közönségének, amikor sérülése miatt lebicegett a pályáról, amelyet sokan egyfajta búcsúnak értékeltek, de Van Gaal szerint ezt nem kell a távozás jeleként felfogni.

 

De Gea játéka egyébként kérdéses a szezonzáró, Hull City elleni bajnokin, hosszú távú jövõje a holland menedzser szerint azonban biztosított.

 

"Továbbra is hiszem, hogy De Geanak maradnia kellene. Tudott edzeni ma, de csak a kapusedzõnkkel. Még mindig kisebb problémával küzködik, úgyhogy még egy napot várni akarok, mert szeretném, ha játszhatna a Hull City ellen" - kezdte.

 

"Tudják, az az igazság, hogy talán holnap beszélnem kellene velük, egy ital mellett búcsúznánk egymástól. A mérkõzést követõen ott van a hétfõi nap számomra, hogy beszéljek velük, de valakivel már ezen a héten beszéltem már. Ki kell várnunk, és majd meglátjuk, miként alakulnak ezek a beszélgetések abban a tekintetben, hogy az adott játékos marad, vagy éppen távozik."

 

 

Victor Valdes 130 nappal azt követõen, hogy aláírt a klubhoz, hivatalos mérkõzésen is bemutatkozhatott a Manchester Unitedben az Arsenal ellen. Van Gaal hiszi, hogy a katalán portás képes lehet elõrébb lépni a csapaton belüli rangsorban, de nem fog De Gea megtartásáról lemondani.

 

"Természetesen õ elég jó ahhoz, hogy a Manchester United kapusa legyen, különben nem lenne itt. Elõször azonban várnunk kell, és majd meglátjuk, De Gea távozik-e, és csak azután szabad beszélnünk más dolgokról" - tette hozzá.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!