Carrick: A Spurs nagy fenyegetést jelenthet

A középpályás nem becsüli le egykori csapatát.


A Manchester United veretlen még a bajnokságban, de a vasárnapi találkozó nehéz lesz a Vörös Ördögök számára, mert Michael Carrick szerint az utóbbi idõk legjobb Spursével játszanak Londonban.

A középpályást lenyûgözte a Tottenham bajnoki és európai kupaszereplése, nagy felmérõ lesz mindkét csapatnak a vasárnapi rangadó, melyen izgalmas játékot vár a White Hart Lane-en lejátszott találkozón.

"Arra számítok, hogy néhányszor problémát fognak okozni" - kezdte Carrick. "Mindig nagyon nehéz ott játszani, de mindig nagyon jó meccseket vívunk."

"Van néhány kivételes játékosuk, különösen a széleken Bale és Lennon, de Modric is jó formában játszik, valamint ott van még Van der Vaart, aki mindig képes gólt szerezni."

"Úgy gondolom, kijelenthetem, ez az utóbbi idõk legjobb Tottenhame. A Bajnokok Ligájába jutottak, ahol sikeresek is, ráadásul össze tudták hangolni a bajnoksággal is, ami nem könnyû feladat, fõleg ha nincs tapasztalata ebben valakinek."

Carrick boldogan látja, hogy a Spurs a negyedik helyen áll és szerinte a második helyezett City nagy kihívást jelent nekik a trófea elnyerésében, de utalt rá, csak a United szereplésére kell koncentrálniuk, hogy a hétvégén is az elsõ helyen legyenek.

"Felfrissült a liga, ami jót tett a bajnokságnak, de mi csak arra összpontosítunk, hogy megnyerjük a mérkõzéseket. Természetesen néha egy-egy alkalommal rápillantunk a riválisokra is, de a fontos, hogy pontokat szerezzünk magunknak. Nagyon nehéz mérkõzésre számítok, de ha nyerni tudunk, nagyon jó helyzetbe kerülünk."

Carrick két évet töltött a White Hart Lane-en, mielõtt 2006-ban az Old Traffordra költözött volna. Nem lepõdött meg, hogy Harry Redknapp kezei alatt a Spurs trófeákra esélyes csapattá fejlõdött és elmondta, az elvárások nagyon megugrottak London északi részén.

"Harry tudja, mit hozhat ki a játékosaiból. Láthatjuk, nagy önbizalommal játszanak. Amikor ott voltam, mindig a múlt csapataihoz hasonlítottak minket. Nagy kihívás volt számunkra, hogy bekerüljünk a legjobb négy közé. Most, hogy sikerült nekik, nagy elõrelépést jelent számukra. De most, hogy a Bajnokok Ligájába is bekerültek és láttuk mire képesek, az elvárások nagyot fognak változni."

"Nekik megvan mindenük, hogy sikeresek legyenek. Csak rajtuk múlik, hogy képesek lesznek-e kihozni magukból a legtöbbet."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!