Mata blogja: Büszkék vagyunk a szurkolóinkra

A mai nappal a Manchester United középpályása, Juan Mata megírta a 2014/15-ös szezon utolsó blogbejegyzését, melyben köszönetet mond a szurkolóknak az egész éves támogatásért a felemás szezon ellenére.


Üdv Mindenkinek!

 

Ez a szezon utolsó blogbejegyzése, melyben búcsút mondok a következõig. Remélem legalább annyira élveztétek ezt a heti találkozást, mint én. Tudjátok, jó idõkben...és a rossz napokon is. A szezon végén vegyes érzelmeim vannak. A bajnokság egyes részeiben remekül játszottunk, legyõztünk nagy riválisokat és fontos gyõzelmeket szereztünk, másrészrõl pedig voltak olyan mérkõzések, melyeken nem harcoltunk eléggé a gyõzelemért, a bajnoki címért és elszenvedtünk nagyon fájó vereségeket is. Általánosságban elmondhatjuk, hogy elértük azon célunkat, hogy a Bajnokok Ligájában indulhassunk, persze elõbb túl kell esnünk a selejtezõn. De mindent meg fogunk tenni a következõ szezonban értetek, mert megérdemlitek, hogy a csapat trófeákat nyerjen nektek.

 

Döntetlent játszottunk az utolsó mérkõzésünkön a Hull City ellen, mely egyben azt is jelentette, hogy a hazai csapat kiesett a Premier Leaguebõl. Nem jó dolog ilyet a helyszínen látni, sajnos már nem elõször élek át ilyet. Próbáltuk megnyerni a találkozót. Õk is megtettek mindent, de a döntetlen, és a Newcastle gyõzelme miatt elkerülhetetlen volt számukra a kiesés. Együttérzek a klub szurkolóival és remélem, mihamarabb újra találkozhatunk velük. A Newcastle bennmaradást érõ gólját Jonas Gutierrez szerezte, ezzel megmentette csapatát a kieséstõl és esélyt adott a klubnak, hogy rendezzék a nyáron a soraikat.

 

Nálunk barátom, Victor Valdes végre kezdõként került a csapatba, mely nagy boldogsággal töltötte el. Még néhány szép védése is volt neki és nem kapott gólt.

 

Eldicsekednék nektek a személyes statisztikámmal, melyre nagyon büszke vagyok. 2420 percet játszhattam a szezonban. 10 gólt szereztem és 4 gólpasszt sikerült adni. Ezek remek számok, de az a célom, hogy jövõre még jobb legyek. Remélem, hogy hozzá tudok majd járulni ahhoz, hogy a csapat trófeákat nyerjen.

 

Láthattunk pár búcsút is az elmúlt hetekben, mint Steven Gerrardét, vagy Frank Lampardét. Ahogy azt a múlt héten is említettem, õk hazájuk bajnokságának kiemelkedõ alakjai voltak és remek mérkõzéseket játszva öregbítették csapatuk és hazájuk hírnevét. Frank az egyik legjobb csapattárs, akivel valaha együtt játszottam. Egy élõ legenda az angol labdarúgás számára. Kívánok neki minden jót életének új szakaszához Amerikában. Meg kell említenem még szintén egykori csapattársamat, Didier Drogbát is, aki az angol élvonal egyik legjobb csatára volt és egy fenomenális srác minden értelemben.

 

A végére belekezdek búcsúmba. Itt az ideje, hogy kicsit kikapcsolódjak és erõtõl telve térjek vissza a következõ szezonra. Hamarosan újra találkozunk azonban, mert júliusban indulunk Amerikába, felkészülési túrára. Tavaly már voltunk ott és fantasztikus élményeket kaptunk a szurkolóktól. Reméljük idén is hasonló jó tapasztalatokat fogunk szerezni.

 

Köszönöm a támogatásotokat minden egyes alkalommal, Ti teszitek igazán naggyá ezt a sportágat és nagyon büszkék vagyunk Rátok. Elõre tekintünk és szeretnénk nagy dolgokat elérni veletek együtt. Legyen csodás nyaratok.

 

Ölel Mindenkit,

Juan


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!