Van Gaal: Volt stadion, ahol a WC-n volt csak helyem

Louis van Gaal elmondása szerint néhány Premier League klubnál olyan pocsék körülmények uralkodnak, hogy, ha mérkõzés elõtt leakart ülni, arra csak az öltözõ WC-jében volt lehetõsége.


A Manchester United menedzsere a MUTV-nek nyilatkozva elmondta, elsõ angliai évében a börtönökhöz hasonló körülmények sokkolták bizonyos stadionokban.

 

Ráadásul Van Gaallal még az is elõfordult, hogy a mérkõzések elõtti felkészülését a WC-n ülve kellett megtennie - na nem azért, mert hívta kötelessége, sokkal inkább mert máshol már nem maradt hely az öltözõben.

 

"Vannak pozitív tapasztalataim, és vannak negatív tapasztalataim is. Kezdjük a negatív dolgokkal. A körülmények ahhoz, hogy a játékosok átöltözzenek, hogy felvegyék a csapatuk mezét, a legtöbb stadionban nem megfelelõek" - kezdte.

 

"És ugyanez igaz a menedzser helyére is, gyakran ugyanis a WC-n volt már csak hely, hogy leüljek. De nem azért ültem ott, hogy elvégezzem a dolgomat, hanem mert nem volt máshol ülõhelyem. Ez számomra eléggé meglepõ volt."

 

 

Van Gaal ezzel szemben sokkal inkább lenyûgözve beszélt a szurkolók odaadó magatartásáról.

 

"Hihetetlen, ahogy az emberek a futballal karöltve élik a mindennapjaikat, ez tölti ki minden gondolatukat, én pedig ezt is vártam" - tette hozzá.

 

"Szerintem ez az a dolog, amiért fantasztikus Angliában dolgozni. Együtt kelnek, és együtt fekszenek az emberek a futballal. Ez nincs így Németországban. Spanyolországban egy kicsit jobban, de itt ez hihetetlen méreteket ölt. Ezt fantasztikus látni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!