Mata: Nagy lépés elõre

A Vörös Ördögök spanyol középpályása, Juan Mata is összegezte pár gondolatban az eltelt majdnem egy évet a manutd.com kérésére.


Fejlõdésrõl: "Azt hiszem, hogy a csapat nagy lépést tett meg a szezonban. Új menedzser érkezett, új elképzelésekkel, új játékosokkal. A következõ szezonban szeretnénk már a Bajnokok Ligája legjobb csapatai közt játszani. Ez az egyik legnagyobb célunk, hogy trófeákat nyerjünk."

 

Louis van Gaalról: "Õ egy nagyon kemény menedzser. Szigorú, de figyel a játékosaira mindig, ezért nagyon jó. Tapasztalt, erõs karakter, aki mindig nyerni akar, és azt szép focival akarja elérni."

 

Anfieldrõl: "A kezdetektõl fogva jó érzéssel gondolok vissza arra a napra. Minden mozdulatomra, labdaérintésemre emlékszem. Az elsõ gólom nagy önbizalmat adott és ennek köszönhetõen lett a második annyira gyönyörû. Nagyszerû nap volt a klubnak, a csapatnak és persze nekem is."

 

Herreráról: "Minõségi játékot hozott a csapat életébe és remek hangulatot az öltözõbe. Nagyszerû játékos, aki remekül bánik a labdával és mint láthattuk képes gólokat szeretni. Fantasztikus munkát végezett és ennél még sokkal jobb lesz."

 

De Geáról: "Számos dolog teszi különlegessé, mint kapus, de talán a nyugalmát tudom leginkább kiemelni. Számomra is õ volt a legjobb a szezon során. Nagyon örülök, hogy egymást követõ két évben díjat nyert, megérdemelte."

 

Célokról: "Folyamatosan javulni szeretnénk, hogy elérjük a céljainkat. MIndannyian a legjobbat akarjuk a klubnak és úgy gondoljuk, hogy ez abban mutatkozhat meg leginkább, ha trófeákat nyerünk. Ez az, amit a játékosok és a szurkolók is akarnak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!