Pereira lett a brazilok nyerõembere

A Manchester United támadója, Andreas Pereira vezette gyõzelemre a brazil U20-as csapatot Magyarország ellen az Új-Zélandon zajló, korosztályos világbajnokságon.


Tény, hogy a Manchester United fiatalja, Andreas Pereira egyre jobb, és jobb lesz, aki a magyar U20-as válogatott felett aratott gyõzelem során gyõztes gólt szerzett az Új-Zélandon megrendezett utánpótlás világtornán.

 

A 19 éves Pereira a Paris Saint-Germain ajánlatát utasította vissza, valamint a múlt hónapban a Uniteddel kötött újabb három éves szerzõdést, miután márciusban a Tottenham ellen debütált is az angol bajnokságban.

 

Sõt, szerdán Pereira a padról beállva adott gólpasszt Danilo egyenlítõ találatánál, mielõtt értékesítette volna a gyõzelmet jelentõ tizenegyest, mindössze négy peccel a mérkõzés vége elõtt.

 

 

Ezzel a gyõzelemmel Brazília bebiztosította elsõ helyét az E csoport élén, függetlenül az utolsó csoportmérkõzés eredményétõl, ahol Észak-Korea válogatottjával játszanak.

 

Pereira augusztusban a Liga-kupában az MK Dons-tól elszenvedett kínos vereség alkalmával debütált a United felnõtt csapatában, és a tavaszi szezon során hét alkalommal nevezte õt Louis van Gaal a keretbe.

 

A belga születésû támadó csak az áprilisban megnyert városi derbi alkalmával hiányzott a válogatottbeli kötelezettsége miatt, és a szezon utolsó két meccsén kellett õt a Unitednek nélkülöznie.


ManchesterEveningNews

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!