Jones vállat von Scholes kritikájára

A Manchester United legendája szerint a védõ 'nem elég okos ahhoz', hogy középhátvédként játsszon, de a 23 éves játékos bármilyen pozícióban hajlandó játszani hazája válogatottjában.


Phil Jones a kezdõcsapatban a védelem jobboldalán kapott helyet az angol válogatott vasárnapi, dublini gólnélkül döntetlenje alkalmával Írország ellen, ahelyett, hogy az általa jobban kedvelt középhátvéd poszton lépett volna pályára.

 

Scholes, aki szakértõként dolgozik az ITV tv-csatornánál, viszont azt találta mondani a mérkõzést megelõzõen, hogy a United védõje "nem elég okos ahhoz", hogy a védelem tengelyében játsszon.

 

"Csupán azt gondolom, hogy mikor õ a védelem közepén játszik, akkor is szereti segíteni a támadásokat és néha meggondolatlanul húzódik elõre" - mondta Paul.

 

Jones azonban a mérkõzés végén kijelentette, nem szentel figyelmet a kritikáknak.

 

 

"Az emberek mindig véleményt formálnak egyénekrõl" - kezdte.

 

"Már elmúltak azok a napok, amikor azt figyeltem, hogy az emberek mit mondanak rólam, és reagáltam rájuk. Mára ez már egyáltalán nincs rám hatással."

 

"Karrierem azon szakaszában járok, amikor már nem lehet engem többé fiatal játékosként kezelni. Feljebb kell lépnem a ranglétrán, továbbra is jól játszani, és minden tõlem telhetõt megtenni."

 

Jones középpályás szerepkörben, amikor márciusban Olaszország ellen 1-1-es döntetlent játszottak a Háromoroszlánosok, de vasárnap hátrébb vonták a védelem jobboldalára, õ pedig boldogan megteszi ezt.

 

"Most már mindhárom pozícióban játszottam, ahol képes vagyok, és néha akár nehezemre esik egyikbõl a másikba átszokni, de a jobboldali védõ posztján kényelmesen érzem magamat."

 

"Természetesen a védelem közepén akarok játszani, de boldogan játszottam a jobboldalon Írország ellen."

 

"Ilyenkor csak a feladatoddal kell foglalkoznod, hogy éppen hol kell bizonyítanod. Én tudom, hogy képes vagyok ezekben a pozíciókban bizonyítani."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!