Nyári akció a Lion's Sportnál

Kedves Fanatikusok! Örömmel jelentjük be Nektek, hogy a mai naptól kezdve a ManUtdFanatics.hu és a Lion Sport közös együttmûködésének köszönhetõen újabb lehetõségek nyílnak meg elõttetek.


A két fél közötti együttmûködés kezdéseként pedig egybõl egy fantasztikus AKCIÓ részesei lehetünk új partnerünk jóvoltából.

 

A mai naptól kezdve minden regisztrált tagunk, illetve olvasónk (azok is, akik nem regisztráltak), valamint facebook követõnk és likeolónk 30% kedvezményben részesül a Lion's Sport boltjában, illetve webáruházában a teljes Manchester United Nike termékek raktárkészleten elérhetõ darabjaira, a készlet erejéig.

 

Nincs más dolgotok, mint rendeléskor a megrendelés megjegyzés rovatába beírni, hogy MUSO, Pay Pal fizetés esetén a kódot pedig külön e-mailben kell elküldeni az info@lionsport.hu címre a megrendeléssel kapott rendelési számmal együtt. Személyes vásárlás esetében pedig a noltban a fenti kódra hivatkozva lehet a 30% kedvezményt igénybe venni.

 

A webáruházat a honlapunk kezdõoldalán található bannerre kattintva egybõl eléritek és kedvetekre válogathattok az akciós termékek közül. Ha valamely termékre nagyobb mértékû akció van kiírva, mint 30%, úgy természetesen a kedvezõbb feltétel fog érvényesülni a vásárláskor.

 

Lesznek további meglepetéseink is természetesen! A ManUtdFanatics.hu csapata pedig nagy szeretettel köszönti a Lion Sportot partnerei között.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!