Cole: A Unitednek jól kell rajtolnia

A Manchester United legendája, Andy Cole elmondta, hogy egykori csapatának készen kell állnia arra, hogy a 17-én bekövetkezõ bajnoki sorsolás eredményétõl függetlenül gyõzelmekkel rajtoljon a 2015/16-os Premier League szezonjában.


A Vörös Ördögök szimpatizánsai világ szerte a képernyõk elé fognak szegezõdni szerdán, mikor is kisorsolják a 2015/16-os idény mérkõzéseinek sorrándjét az angol bajnokságban. A Unitednek pedig ezután fel kell térképeznie ellenfeleit és felkészülni ellenük, hogy az elsõ fordulókban ne érhesse meglepetés a csapatot.

 

Louis van Gaal is elismerte, hogy a tavalyi szezonkezdet nagyon kiábrándító volt, miután a Vörös Ördögök csupán 13 pontot szereztek 10 mérkõzés elteltével. Cole is egyetértett vele abban, hogy a Unitednek gyõzelmekkel kell kezdenie a szezont ahhoz, hogy esélye legyen a bajnokság megnyerésére.

 

"Mindig jól kellene kezdeni a szezont" - mondta Cole a ManUtd.com-nak adott exkluzív interjújában. "Minden csapatnak vannak könnyebb és nehezebb periódusai a bajnokság folyamán. Játszunk itt és játszunk ott. Meg kell próbálni minden mérkõzést megnyerni független attól, hogy milyen nehézségekkel találjuk szemben magunkat."

 

"Nem számít, hogy milyen kemény mérkõzések várnak ránk, mert ezeket a mérkõzéseket is meg kell tudni nyerni. Akár az elején, akár a késõbbiek során jönnek ezek a találkozók. A lényeg, hogy meg kell nyerni õket, ha bajnokok akarunk lenni. Ennyi az egész. Hogy mi lesz, meglátjuk."

 

A sorsoláson belül is rendszeres beszédtéma a United szurkolói között, hogy mikor lesz a Liverpool és a Manchester City elleni találkozó a szezon folyamán. Akik nem úgy gondolkodnak mind Andy, azok ezeket a találkozókat keresik elõször minden bizonnyal.

 

 

"Természetes, hogy az emberek odafigyelnek arra, hogy mikor játszik a csapat rangadókat a legnagyobb riválisokkal, mint a Chelsea, az Arsenal, a Liverpool, vagy éppen a City" - mondta Cole.

 

"Akárhogy is nézzük, ezeknek a mérkõzéseknek döntõ szerepe lehet a bajnokság végén. Reméljük minden jól alakul majd a szezon folyamán és mikor ezekkel a csapatokkal játszunk, akkor a legjobb formánkban várhatjuk a találkozót. De ettõl függetlenül nem hiszem, hogy nyugtalankodnunk kellene, bárkit is kapunk elsõre."

 

"Természetesen a legjobb az lenne, ha otthon kezdhetnénk. Mindenki ezt akarja, otthon kezdeni, jó eredményt elérni és utána menni tovább. Sosem tudjuk mit sorsol majd a számítógép számunkra, de egy biztos, hogy ha jó formában vágsz neki a bajnokságnak, akkor ez nem is számít igazán."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!