Suarez készen áll a váltásra

Az Ajax csatára, Luis Suarez kijelentette, kész elhagyni az amszterdami gárdát, ami máris óriási lavinát indított el a találgatásokat illetõen.


Az uruguayi gólvágó Európa egyik legígéretesebb játékosaként van számon tartva, és a hírek szerint a Liverpool és a Tottenham mellet a Manchester United is érdeklõdik a csatár iránt.
 

A holland klub eddig ellenállt az ajánlatoknak, és a sztár is szívesen maradt náluk, de a 20 millió fontot érõ Suarez most úgy érzi, eljött a váltás ideje.

 


 

„Ha elmegyek, egy jó nevû csapathoz szeretnék igazolni, ahol szép támadó futballt játszanak” – mondta Suarez a Sunday Mirror riporterének.

 

„Vissza fogok utasítani minden ajánlatot az olyan kluboktól, mint például a Sahtar Donyeck, vagy a Zenit Szentpétervár, ahol ugyan sok pénz van, de kevés lehetõség.”
 

„Trófeákat szeretnék nyerni, dél-amerikai vagyok, benne van a véremben a gyõzni akarás.”

 

Az Ajax edzõje, Frank de Boer már tárgyalt a 23 éves játékossal, aki már 13 gólt szerzett az idei szezonban, és a holland kész elengedni a támadót.
 

„Mindent alaposan átbeszéltem Luis-szal” – mondta az egykori Barca játékos, aki a hónap elején vette át Martin Jol helyét.
 

„Tudni akartam, hogy mik a tervei, hogyan képzeli el a jövõjét. Elmondta nekem, hogy ha egy nagy klub bejelentkezik érte, akkor készen áll tárgyalásokat folytatni velük.”
 

„Már készítettem is egy B-tervet a távozása esetére” – ismerte be De Boer.
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!