Varela lehet a megoldás a jobbhátvéd posztján

Az uruguayi játékos volt David Moyes elsõ igazolása, ám eddig nem sok babér termett számára a Unitednél, sõt a játékos az elõzõ évet a Real Madrid B csapatánál töltötte kölcsönben, ám most készen áll, hogy kiharcolja helyét Louis van Gaal csapatában.


Varela a United figyelmét az U20-as világbajnokság kvalifikációs része alatt keltette fel, majd David Moyes és stábja a leigazolása mellett döntött. Az ekkor 20 esztendõs játékos 5 évre írt alá és 2,5 millió fontba került. A 2014/15-ös szezont kölcsönben töltötte és 33 alkalommal lépett pályára a Real B csapatában. Valljuk be, hogy sokan megfeledkeztünk már róla.

 

Guillermo azonban nagy visszatérésben gondolkozik, hiszen az elmúlt egy év során véleménye szerint eleget fejlõdött ahhoz, hogy berobbanjon az elsõ csapatba és hasznosítsa Spanyolországban szerzett tapasztalatait.

 

Stílusát talán leginkább Gabriel Heinze stílusához lehet hasonlítani, aki szintén a Unitedben játszott szélsõ védõt, ám õ bal oldalt. Varela teherbírása is óriási és rengeteg futómennyiség jellemzi.

 

 

Az amerikai túrán minden bizonnyal lehetõsége lesz bizonyítani tudását amennyiben a menedzser magával viszi a 22 éves játékost. Egy biztos, hogy a Unitednek meg kell erõsítenie védelmét a nyár folyamán. Ráadásul Antonio Valencia sem a legjobb megoldás ezen a poszton, Rafaelt pedig úgy látszik, hogy Louis van Gaal nem igazán favorizálja.

 

Zinedine Zidane, a Real egykori francia világbajnok játékosa is elismerõen nyilatkozott Vareláról és elmondta, hogy szívesen látná a Real Madrid soraiban az uruguayit. Ebbe azonban még Louis van Gaalnak is beleszólása lesz, de hamarosan kiderül, hogy Varela Vörös Ördög marad, vagy õ is a maródiak sorsára jut.


mailonline

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!