Fix az elsõ hét forduló programja

Immár biztos, hogy a Manchester United melyik nap és mikori kezdéssel lép pályára a 2015/16-os szezon elsõ hét bajnoki mérkõzésén.


A Vörös Ördögök nyitómeccse - hazai pályán a Tottenham ellen - az egész bajnokság elsõ találkozója lesz, melyre augusztus 8-án, 13:45-ös kezdéssel kerül sor.

 

Louis van Gaal csapata ezután a Villa Parkba látogat. A Sky Sports által közvetített meccset augusztus 14-én, egy pénteki napon - ettõl a szezontól kezdve péntek esténként is lesznek találkozók - nézhetjük meg 20:45-ös indulással.

 

A harmadik fordulóban a United a Newcastle-t fogadja augusztus 22-én, szombaton 13:45-kor, majd a Swansea elleni, idegenbeli összecsapásra augusztus 30-án (vasárnap), 17 órai kezdéssel kerül sor.

 

 

A Liverpool elleni, hazai rangadót szeptember 12-én, szombaton 18:30-as kezdéssel játszák, majd a Southampton elleni meccs szeptember 20-án, vasárnap 17 órakor lesz.

 

Ezután, szeptember 26-án, szombaton a Sunderland látogat az Old Traffordra, a találkozót 16 órakor indítja majd el az aktuális játékvezetõ.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!