Mata mindenhol érzi a szurkolók támogatását

Juan Mata elmondta, manchesteri játékosként leginkább az lepte meg õt, milyen támogatást kapnak a szurkolóktól egy túra alatt.


A spanyol játékmester elõször tavaly nyáron tapasztalta meg, milyen egy felkészülési túra a Manchester Uniteddel. Louis van Gaal csapata az Egyesült Államokba utazott és ellátogatott Los Angeles-be, Denverbe, Washingtonba, Detroitba valamint Miamibe. Az óceánon túli kiruccanás végén ráadásul elhódították az International Champions Cup trófeáját. A csapat ezen a versenyen szerepel az idei nyár folyamán is.

 

Matát meghökkentette az, amilyen támogatást kapott a csapat bárhol, amerre megfordultak az Egyesült Államokban és úgy véli, ennek - és a United globális elismertségének - oka a klub gazdag és egyedülálló történelme.

 

"Hihetetlen volt látni, mennyi szurkolónk van az Egyesült Államokban és akkor is, amikor egy Real Madrid ellen játszottunk, több drukkerünk volt kint, mint nekik. Elképesztõ érzés az, ahogy velünk vannak a drukkerek az USA-ban is" - mondta Mata a ManUtd.com-nak.

 

 

"Úgy gondolom, nagyon jó tudni azt, hogy az amerikai szurkolóink megpróbálnak egyre többet megtudni  a klub történelmébõl. Imádjuk õket és rengeteget köszönünk nekik, mert a tengerentúlon is érezzük támogatásukat és remélhetõleg sokukkal találkozunk idén nyáron is."

 

"Ami legjobban meglepett a klub körül az az, hogy bárhová is mész, akár nyaralni egy eldugott helyre, mindenhol találkozol United szurkolóval. Vannak olyan országok, ahol nem számítasz rájuk, mégis mindenhol ott vannak."

 

"A Manchester United egy különleges, egyedülálló klub a történelme miatt. Senki nem nyert annyi trófeát az angol bajnokságban, mint mi. Ezt nem lehet megvásárolni. Ennek a klubnak rengeteg csodás történelmi pillanata van és nagyon büszke vagyok, hogy a része lehetek!"

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!