Balotelli szítja a feszültséget

Mario Balotelli már most olajat öntött a tûzre a jövõ hónapban esedékes városi rangadó elõtt, mivel kijelentette: Wayne Rooney nem a legjobb csatár Manchesterben.


A City sztárja nagy csodálója Wayne Rooneynak és Nemanja Vidicnek, sõt, egyenesen Vidicet tartja a liga legjobb védõjének, de Edin Dzeko érkezésével Balotelli ambíciózusan önmagát, Dzekot és a korábbi Manchester United játékost, Carlost Tevezt nevezte a világ legjobb támadósorának.
 

„Rooney egy nagyon jó csatár, de nem a legjobb Manchester városában” – mondta Balotelli az Extra Time magazin riporterének.
 

„A mi támadósorunk, a Balotelli-Tevez-Dzeko trió a legjobb a világon, jobb mint a Barcelona vagy a Real Madrid csatársora. Mi vagyunk a legerõsebbek, most már képesek vagyunk kupákat nyerni, csak a hit hiányzik.”

 


 

A City a United elsõszámú üldözõje a tabellán, fej-fej mellett áll a két csapat és hamarosan, február 12-én ismét találkoznak egymással az Old Traffordon.

 

Balotelli kiújuló térdproblémája miatt feltételezhetõen a manchesteri derbiig az oldalvonalon túl marad, sérülését az Aston Villa elleni 4-0-ás gyõzelmük alkalmával szerezte még december végén, ahol egymaga 3 gólt szerzett. A 20 éves játékos azonban megnyugodhat, mert kiderült, hogy nincs szüksége mûtétre és a vártnál korábban visszatérhet a pályára.
 

Az olasz csatár néhány megjegyzése biztosan fel fogja bosszantani a Manchester United szurkolókat, akivel szemben eddig állítása szerint a rivális United szurkolói is jóindulatúak voltak.
 

„Hogy a United drukkerek inzultálnak-e engem? Nem, ha megállítanak az utcán, azt mondják: Mario, gyere hozzánk.”
 

„De nekem minden álmom legyõzni õket, mert tudom, hogy a City szurkolóknak mennyire fontos ez, és õk nagyszerûen bánnak velem. Amikor a nevemet énekelték a mesterhármasom után, az fantasztikus érzés volt.”

 

 

 

Talán a halványkék fiúk egy kissé túl sok olajat kaptak Manszúr sejktõl öntögetni... de majd a pályán minden elválik!

 

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!